NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

duminică, 11 decembrie 2022

ŞengăNU!

 

Austria a procedat corect la JAI! Adică, a arătat slugii, care, probabil a început să facă mofturi, cine-i stăpînul! Sigur, ceilalţi boieri de prin preajmă (Germania, Franţa, Olanda, PPE…) au încuviinţat gestul Austriei, temători de precedent şi nu care cumva să-i treacă prin cap slugii să ridice pretenţii şi la altă masă! Din experienţa mea profesională de vreo 33 de ani, din care vreo 15 sub politică europeană, ŞTIU că astfel de gesturi asumate public beneficiază, în spate, de susţinerea altor cîteva ţări! Nu sînt supărat pe Austria. Nici pe Olanda, care a votat împotriva noastră cu mantă la bulgari, de parcă nu am fi fost la pachet! La cît au investit în ultimii 30 de ani în trădătorii de neam şi ţară autohtoni, au procedat corect! Asta, în primul rînd!

În al doilea rînd… orice ar zice adepţii lui “politic coect”, nici noi şi nici Bulgaria nu prea avem ce căuta în spaţiul catolic. Grecia e o excepţie anglicană şi e deja la zi cu carnetul de sănătate! Această cortină plasată între catolicism şi ortodoxie nu este un basm. Ea există şi mereu pe parcursul celor 30 de ani scurşi de la asasinarea liderului român Nicolae Ceauşescu, apare din cînd în cînd în diferite formule de împărţire a Europei. Şi noi şi Bulgarii sîntem de partea Constantinopolului, a Crimeii, Armeniei, Rusiei etc… nu e scopul acestui text să dezvolt subiectul. Cine este curios, să caute! Prezenţa noastră în organismele Vestice de apărare şi securitate reprezintă doar O PROVOCARE adresată Estului sălbatic şi “absurd democratic”.

În al treilea rînd… “Victooor Pooonta e de vinăăăă...”, veniţi, drakului, cu lanterne, torţe, lumînări, telefoane, în piaţă să-l dăm jos. “Liiiviiu Draaagnea e de vină...”, veniţi cu telefoane, furci, topoare, directori de bancă, în Piaţa Victoriei să-l aruncăm direct la puşcărie, acolo unde este locul fiecărui răzvrătit care nu înţelege să umble la redevenţele pentru resurse; că dacă ştia, barosan rămînea! Dăncilă e o proastă! Cu ea, niciodată România nu va intra în Şhengen şi nu va primi viză de America partenerului strategic!

În al patrulea rînd: serviciile şi justiţia. Serviciile care au adus TOATE serviciile “partenerilor” strategici şi au folosit justiţia pentru a îngropa opoziţia economică şi socială în kăkatul ăsta de Românie pentru care străbunii noştri şi-au dat viaţa cu credinţă, în iţari şi opinci, iar noi ne-am pişat cu boltă pe sacrificiul şi suferinţa lor! Serviciile (e făcute din oameni! SIC!) au ales pentru noi calea, adevărul şi viaţa! Loredana face ce vrea!

În al cincilea rînd. Pentru noi, viaţa aleasă de servicii e o curvă! O curvă nenorocită, săsoaică băşinoasă de la Sibiu! Puturoasă, infamă, nemernică dar plină de ifose şi iubitoare de daruri, atenţie, medalii, distincţii, jocuri de societate, onoruri, mă rog, ca orice curvă. De la Doman, sau de la Sibiu sînt la fel! Astfel de personaje toxice se înconjoară de neapîrstoci toxici, lacomi şi hrăpăreţi, care nu au măsură. Şi propaganda lor e exagerată, nu are măsură. De aceea, nu e credibilă! Nenorociţii care ar trebui să construiască un canal de irigaţii, Siret-Bărăgan, de exemplu, sufocă acum întreaga societate românească. Cu şengăn sau fără! Ei ar trebui extirpaţi, precum o malformaţie! Dacă vrem să încercăm să ne facem bine, să ne găsim locul, modest pe care îl ocupăm din istorie, dar AL NOSTRU, şi să încercăm să lăsăm ceva copiiilor. Nu 100 de miliarde datorii! Aceşti trădători trebuie aruncaţi peste bord! Nu mai trebuie aşteptat doi ani, acum cînd nu este prea tîrziu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu