NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

joi, 8 septembrie 2016

DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ: DNA CHEAMĂ LA AUDIERI PE PREŞEDINTELE AMERICAN BARACK HUSSEIN OBAMA

Victor Ponta e pus sub urmărire penală și sub control judiciar de DNA sub acuzația că ar fi folosit influența ori autoritatea în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și  complicitate la infracțiunea de spălare de bani. Concret, Victor Ponta ar fi primit de la Sebastian Ghiță, prin interpuși, suma de 220.000 de euro care ar fi fost folosită pentru ca Tony Blair, fost premier al Marii Britanii, să vină la București pentru a-l ajuta pe Victor Ponta în campania din 2012. Adică, Victor Ponta s-a pozat cu fostul premier britanic şi i-a crescut cota!

Tony Blair a oferit o reacție pentru Antena 3, prin intermediul purtătorului său de cuvînt.

”Domnul Tony Blair a fost invitat în România să țină un discurs despre viitorul Europei la invitația Fundației Multimedia pentru Democrație locală. Suma pe care a primit-o a fost donată, în integralitate, pentru actele caritabile pe care Tony Blair le face.”, anunță Antena 3.

DNA pare să-şi depăşească atribuţiile legale... Nasol, pentru ambii premieri!

Am să fac acum o dezvăluire incredibilă! Socrul lui Victor Ponta, Ilie Sârbu, pe vremea cînd locuia în Blocul IPEG-ului, la Caransebeş, avea în dulapul din dormitor, între prosoape şi săpunurile AMO, aduse de la Oraviţa, din Piaţa de Sîrbi, cîteva sute de lei, bune, pentru zile negre! După mascarada din decembrie 1989, Sârbu a schimbat banii în valută, ca să nu ajungă să-şi cumpere un aspirator din ei! Peste ani, acei bani au ajuns în posesia cuplului Victor-Daciana care i-au folosit în deplasarea de la Washington cînd "s-au pozat" cu soţii Obama, la o cină! Deoarece nu cuosc provenienţa banilor pe care Ilie Sârbu îi ţinea sub prosoape, solicit DNA să-l audieze pe Barack Obama care s-a lăsat fotografiat cu Victor Ponta, oferind, în acest fel, acestuia din urmă, avantaje electorale!

Este important pentru democraţia planetară, ca după ce va termina curăţenia în România, DNA să pună ordine şi în alte părţi ale lumii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu