NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

marți, 2 octombrie 2012

GHIOCELUL AFRICAN

"Ratarea" privatizării Oltchim îmi confirmă, încă o dată, că România este cea mai penibilă colonie africană. Interesele globale sînt pe măsură, iar comportamentul oamenilor politici autohtoni, penibil spre grotesc! Zilele trcute, Sierra Leone spera să găsească un "investitor milos", care să privească ţara şi ca pe o comunite de fiinţe vii, nu doar ca pe un rai al mineritului. Dar, Sierra Leone nu a ajuns în stadiul de "groapă planetară" din cauza mercenarilor, sau a albilor însetaţi de diamante, ci din cauza extraordinarei corupţii interne a liderilor locali, dispuşi să ucidă copii pentru propriul profit. Această atitudine nefirească a fost sprijinită şi încurajată de "marii investitori". Africanii sînt cei care au acţionat împotriva propriilor popoare şi ţări, pentru că Sierra Leone nu este un caz izolat pe continent. Expresia: "Aici poţi să faci absolut ce vrei fără să dai socoteală, pentru că aici e Africa", aparţine unui lider african negru, şi nu alb! Caz identic la Oltchim, und FMI a cerut ÎNCHIDEREA celui mai mare combinat din Europa de Est şi, abia apoi, PRIVATIZAREA. Dan Diaconescu a fost aruncat în faţă de reprezentanţii intereselor străine ostile ţării, grupate în jurul PDL. DD va obţine un scor bun în Parlament şi, probabil, DREAPTA va reveni la guvernare sub bagheta maleficului Guvernator de colonie africană, care stă ca ghiocelul în faţa intereselor străine naţiunii române!

Clasa politică din România se comportă similar. Am crezut - şi cred, sincer! - în omul politic Victor Ponta. Însă, în momentul de faţă, nu pot să nu remarc gesturile africane ale acestuia. La PDL şi la Crin Antonescu nu am avut alte aşteptări! În timp ce ţara este hăcuită, îndatorată şi vulnerabilizată, în timp ce populaţia este îmbolnăvită, îndobitocită, exasperată de injustiţia justiţiei, hăituită de mafie, ţigani şi procurori, sărăcită şi jecmănită din ce în ce mai tare, CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ, o Castă aparte, o Breaslă nou apărută, post-feudală, sau feudal-tîrzie, are propriile preocupări de împărţire a puteii şi a beneficiilor personale rezulatete din "sprijinul investitorilor strategici". În România, producţia economică a scăzut sub 50% după 1989, cu toate acestea nici o analiză nu o numeşte CATASTROFICĂ! România a abandonat economia în uraganul pieţelor internaţionale liberale care, aşa cum spune Buzan: "... încearcă să recreeze acel coşmar al subordonării totale a valorilor sociale de către valorile pieţei"! Şi, cel puţin în România, a reuşit deplin! Avem de-a face cu UN CAZ UNIC ÎN ISTORIE, cînd, din punctul de vedere al analizei de securitate, O ÎNTREAGĂ CLASĂ POLITICĂ SE ÎNTOARCE ÎMPOTRIVA PROPRIEI SALE ECONOMII! Exact invers faţă de ceea ce ar fi trebuit să facă! Dilentantismul şi impostura au invadat întreaga viaţă publică, de la Deconcentrate, la Parlament, Preşedinţie, instituţii de forţă. Din fericire, cunoscînd destul de mulţi români patrioţi, ştiu că marile acte de subminare economică a resurselor de subzistenţă a naţiunii sînt cuantificate şi documentate. Din nefericire, DECIDENTUL POLITIC este DUŞMANUL NAŢIUNII! Numai caracteristicile transpartinice şi transnaţionale ale vinovaţiilor fac ca dosarele să fie blocate. "O mînă spală pe alta şi amîndouă obrazul", mi-a spus cîndva, dezamăgitor de sincer, un lider marcant al PNŢCD!

În rezumat, România nu mai are de nici unele (resurse), are un guvern incompetent (în plan politic), o destructurare economică (în plan economic) şi o anomie socială pronunţată şi o lipsă de coeziune revoltătoare (în plan social). În aceste condiţii nu mai putem pune problema SUVERANITĂŢII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu