NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

luni, 28 martie 2016

WACO

Fa, din păcate, observ că nu ai înţeles nimic din atenţionarea de data trecută. Nu ai înţeles nici că în această perioadă trebuie să rămîi în silenţio stampa. Ţăţismele, atît de dragi ţie - pe care le confunzi cu jurnalismul percutant, de tip nou! - nu îţi dau pace şi, în consecinţă foloseşti platforma on-line a instituţiei publice, în care te aflii accidental!, pentru interesul tău personal. Dar, nu ar fi prima dată! Din păcate, dovedeşti un comportament... Waco!

Să o iau pe rînd:

Fa, dacă Dumnezeul jurnaliştilor, împreună cu Sfîntul Puiu Voina, Sfîntul Petre Dalea şi Arhanghelii Doru Marcu şi Tavi Şuhani nu ar fi creat, în 1994, Televiziunea Terra Sat, nu ai fi avut TU unde să te angajezi, AGENT DE PUBLICITATE, adică nu aveai în numele cui să "cerşeşti bani de la unul sau de la altul", aşa cum spui de colegii din presa on-line de astăzi, care se susţine din COMERCIAL! Nu erai vreo strălucită şi dacă nu ai fi avut spate - nu mă fă să-l numesc, că are o familie frumoasă! - poate şi astăzi coceai pîine. O afacere umană! Dar, au venit Sfîntul Toma şi Sfînta Cornelia Dunăreanu care ţi-au oferit şansa de a intra în redacţie şi a învăţa cum merge lumea, cum se scrie româneşte şi, mai greu, cum se face o ştire! După care, nu ţi-a mai ajuns nimeni cu prăjina la nas! Că UN PRODUS REMARCABIL nu ai lăsat în urma ta. Nici unul!!! Aşa fac jurnaliştii care-şi fac meseria şi nu FAC LUCRURI. Lucruri se fac la Fabrica de Şuruburi, la Anina. În redacţie, indiferent unde e ea şi care-i este specificul, se face JURNALISM. Jurnalismul, dacă nu ştiai, e o muncă de creaţie. Jurnalistul e un creator! Şi indiferent cît de "moderne sînt cerinţele" tot creaţie rămîne. Doar copiatorii şi plagiatorii produc ştiri şi informaţii pe bandă rulantă! Dar, chestia asta, cu etica profesională, nu cred că te interesează!

Două amintiri: prima - în ultima sa vizită în redacţie, Domnul Preşedinte spunea că redacţia pe care o hăituieşti trebuie să dea CARNE! În jargonul presei asta înseamnă că e nevoie de substanţă, nu doar de carcase goale de conţinut precum întreaga "construcţie modernă" pe care ai ctitorit-o! A doua - într-o şedinţă de redacţie întrebai zeflemitor de ce tot scriu de Statul Islamic, pe cine interesează şi cine a auzit de Statul Islamic. Ai spus atunci că NU te interesează! Evident, Pupila ţi-a ţinut isonul! Din nou, Waco! Se dovedeşte că astăzi siteul postului public în care prestezi este plin de Statul Islamic! De ce oare? Îţi spun eu. Gratis şi de data asta: se numeşte viziune profesională şi ea vine din multe ore de lectură, studiu, discuţii profesionale etc. Dar, nu te pot plictisii cu aşa ceva, pentru că la tine, cam greu cu cărţile, cu studiul, cu discuţiile profesionale, altele decît poşetele şi rochiile din dulapul tău. De aia se spune că jurnalismul e o muncă nenormată. Pentru că studiezi în permanenţă. Nu pentru că stai de dimineaţă pînă seara în redacţie!

Dat fiind contextul naţional şi internaţional în care ne aflăm, dată fiind poziţia judeţului Caraş-Severin pot să afirm, acum, că prezenţa ta în postul în care ai aterizat, după ce ţi-ai instalat oameni de încredere etc, etc, este nu toxică ci extrem de periculoasă pentru siguranţa naţională! Prin prostia şi aroganţa de care dai dovadă eşti o ameninţare la siguranţa naţională!

 În ceea ce-i priveşte pe mîncătorii de rahat, singura competenţă pe această linie e la tine, mai ales că ai reuşit să tîrăşti instituţia în această hazna intelectuală în care te scalzi. Degeaba ai încercat să revizuieşti textul postat pe PLATFORMA PUBLICĂ. Varianta originală, cu două paragrafe în final în care scrii, am copiat-o şi trimis-o la CNA!

Cred că e suficient, ca să ştim cîte ceva din epopeea ta în această profesie pe care o spurci în fiecare zi! Waco!

Fa, îmi pare foarte rău că, prin articolul meu, te-am adus în atenţia opiniei publice şi ai căpătat notorietate. Promit că te las în pace. Te rog să înveţi româneşte şi cînd mai ai puseuri de a scrie, roagă pe cineva să te ajute, fiindcă stai rău de tot cu gramatica, ortoepia, ortografia etc. Şi nu te mai ascunde în spatele subalternilor (tu, colegi nu ai avut niciodată!), nici cînd scrii pe site-ul oficial al instituţiei, nici cînd copiezi drepturi la replică din alte ziare, nici cînd dai telefon la Realitatea TV! Waco!

A, era să uit. Încetează să-ţi mai asociezi numele cu Preşedintele, pentru că îl faci de ruşine! Domnia Sa este un nume, indiferent de ce spun unii şi alţii, pe cînd tu eşti doar o profitoare! Şi nici campania publică nu ar mai trebui să o duci! Eu sunt... Tu NU EŞTI NIMIC! Nu ai cum să-ţi asociezi numele cu această instituţie venerabilă care este un monument de cultură, tradiţie şi performanţă! TU NU EŞTI! Eşti DOAR UN ACCIDENT! Fa!

P.S. WACO reprezintă modelul sinuciderii în grup. Davidienii, unii din credinţă, alţii forţaţi, s-au sinucis urmîndu-şi conducătorul, într-o fermă din oraşul texan Waco!

2 comentarii:

  1. Vă pierdeţie vremea! Mai bine scrieţi: luaţi-vă proasta de aici! Nu-i nimic, acum îşi face teatru, acum să vezi nebunie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca acest exemplar merita atentia dvs., nu care c-o merita pe a cuiva,de fapt. Pt curul unei femei s-au dus razboaie, asa ca el valoreaza mai mult decat talentul. Am inteles ca-i si amanta Presedintelui, asa ca inca o data inutil. Acest exemplar ca si multe altele sunt rezultatul a ceea ce se intampla in tara - promovarea non-valorilor.

    RăspundețiȘtergere