NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

luni, 22 iunie 2015

A MAI MURIT O LEGENDĂ



Una dintre "coastele" legendare ale României, Valea Domanului, dispare. Şi, odată cu ea, o istorie, o tradiţie, un simbol! De altfel, de „organizator” se leagă, de altfel, şi dispariţia unei alte tradiţii reşiţene: construcţia de maşini şi hidroagregate!
„Cupa Reşiţa” la viteză în coastă, a 4-a etapă din cadrul Campionatului Naţional de Automobilism Viteză în Coastă Dunlop 2015, a fost anulată. Competiţia urma să se desfăşoare, în 4 şi 5 iulie, pe traseul din Valea Domanului. Consiliul Federal a decis anularea etapei a 4-a la solicitarea organizatorului ACM Reșița, se arată în hotărîrea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. De asemenea, clubul reşiţean a fost suspendat din dreptul de a organiza competiţii sportive pentru doi ani.
Ştim cu toţii că odată desfiinţată, o etapă de campionat se reia greu... Nu ştiu de ce, această competiţie simbol a Reşiţei nu a fost organizată de autorităţile locale. Ele să obţină licenţa de organizare, să fie motorul continuării unei tradiţii, a unei istorii, a ... Reşiţei Campioane!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu