NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

miercuri, 9 decembrie 2009

AVALANŞĂ DE ATACURI TERORISTE ASUPRA ROMÂNIEI!


Ce se întîmplă în România ultimelor luni este imaginea clasică, academică, de dicţionar a terorismului de stat. Spun de ceva vreme că România este în război de 20 de ani! Şi că asupra României se produc atacuri teroriste repetate fără ca nimeni, dintre papagalii politici să nu remarce! Pentru că, terorismul de stat este atunci cînd instituţiile politice, fiscale şi de forţă ale statului exercită variate tipuri de presiune ce au ca rezultat terorizarea populaţiei respectivei ţări.
Conform cărţii, terorismul este: 1980 James Adams (IRA) – ameninţarea cu violenţa în scopuri politice de către indivizi sau grupuri de indivizi, indiferent dacă acţionează pro sau contra autorităţii guvernamentale existente, cînd aceste acţiuni au intenţia de a şoca, intimida sau consterna un grup ţintă mai larg decît victimele imediate. Nu, nu face referire la campania electorală din România anului 2009! Sau: Frank C. Carlucci III, Secretar al Apărării în timpul administraţiei lui G. Bush – terorismul este în mod esenţial o tactică, o formă de luptă politică destinată atingerii unor scopuri politice. Scurt pe doi şi, vă asigur, că nu se referea la manevrele din spatele lui Băsescu sau Geoană! Sau: Vasile Simileanu – terorismul naţional este exercitat, de la caz la caz, de grupuri teroriste formate din cetăţeni ai statului în cauză, care acţionează împotriva instituţiilor de stat, sau, dinpotrivă, de către sistemul de stat care acţionează împotriva propriilor cetăţeni. Fără comentarii! Recunoaşteţi situaţia? Pentru că terorismul este acea manifestare menită să provoace teroarea. Teroarea, conform cărţii, poate fi definită ca fiind starea de teamă şi angoasă continuă!
Cum caracterizaţi ultimele luni din viaţa Dumneavoastră? Cum apreciaţi declaraţiile PSD că s-au furat 136.000 de voturi? Dar adresa oficială a Autorităţii Electorale Permanente care recunoşte că la alegerile euro-parlamentare 11.329 de persoane au votat multiplu? Cîţi dintre aceştia au ajuns măcar în faţa instanţei? Cîţi în puşcărie? Oare pentru cine au votat? Cine nu ar trebui să fie în Parlamentul European? Cine „şi-a făcut mîna” la acele alegeri? Cum de a avut PDL acces, dacă a avut, la „sculele” STS? Oare, PSD acuză fraude majore pentru a masca greşelile uriaşe din campanie? O campanie în care Maestrul Hrebenciuc, exponentul sistemului, „l-a făcut” pe „prostănacul” Geoană care vine din diplomaţie, fără experienţa războaielor virmănoase din balta politică Dîmboviţeană! Oare, cît de „prostănac” trebuie să fii să te întîlneşti cu mogulul Vîntu, cînd contracandidatul tău are ca temă de campanie lupta împotriva mogulilor? Sau consilierii de campanie au fost plătiţi de PDL? Sau de cercul lui Adrian Năstase care pîndeşte fotoliul de preşedinte al PSD, „furat” de nerecunoscătorul Mircea Geoană?
Renunţînd la avalanşa de întrebări, spun cu toată responsabilitatea că cetăţenii României sînt victimele terorismului de stat! Inclusiv luptele de stradă de la Timişoara, sau demonstraţiile „de solidaritate” de la Braşov şi Bucureşti fac parte din arsenalul terorismului „cu gulere albe”! Inclusiv manipularea şi dezinformarea masivă prin mass-media, inclusiv prin „greşeala” de la Radioul Public, sau prin zvonuri referitoare la posibile lupte de stradă!
De altfel, STRATFOR concluzionează că alegerile din România au fost controversate şi că „manifestaţiile de stradă ar putea duce la un decembrie indendiar la Bucureşti”. Nasol e că STRATFOR se înşeală arareori şi atunci cînd analizele nu se prea potrivesc au mijloacele de a corecta traseul evenimentelor pentru ca analizele să devină corecte!
„Incertitudinea politică aparută în România, după alegerile pentru funcţia supremă în stat, ar putea duce la tulburari antiprezidentiale şi la tulburări sociale, care vor atrage „interesul" Moscovei. (Cum spuneam într-un articol precedent, alegerile anticipate din România şi Moldova anul viitor!) „Această întîrziere are loc într-un moment extrem de nepotrivit pentru ţară. Incertitudinea politică legată de guvern a determinat îngheţarea celei de-a treia tranşe din împrumutul de 20 miliarde de euro acordat României de către FMI. În plus, după o serie de cazuri de corupţie, Uniunea Europeană a ameninţat Bucureştiul cu blocarea fondurilor europene, iar informaţiile privitoare la posibile fraude comise la alegerile din 6 decembrie ar putea constitui pentru Bruxelles un semnal clar pentru luarea unor astfel de măsuri", menţionează autorii analizei. „Riscul unor tulburări majore în România este foarte mare. Criza si nesiguranţa accentuată în plan economic ar putea oferi mai multe motive pentru ieşirea în stradă", apreciază aceştia, menţionînd că apropiata aniversare, la 16 decembrie, a 20 de ani de la revoluţia anticomunistă oferă forţelor anti-Băsescu un motiv pentru a-şi strînge rîndurile, aşa cum s-a întîmplat în octombrie 2006, în Ungaria, cînd aniversarea a 50 de ani de la revoluţia antisovietică s-a transformat în revolte antiguvernamentale violente. Despre revolte de stradă am mai scris în urmă cu cîteva luni!
România are toate semnalmentele unui stat eşuat! Cu o clasă politică rapace, ruptă total de realităţile din teren, cu instituţii inerte şi ostile cetăţeanului. Ar trebui ca instituţii private, inclusiv companii de securitate şi intelligence, să vegheze instituţiile oficiale ale ţării pentru ca acestea să-şi facă treaba corect? Ar trebui ca un Consiliu Suprem de Securitate, PRIVAT, să supravegheze Consiliul Suprem de Apărare al Ţării? Deocamdată, nu sînt plătit să iau măsuri! Nici să dau sfaturi! Pun doar întrebări! Ele nu costă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu