NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

vineri, 4 decembrie 2009

„CHIORU”, „PROSTĂNACU” ŞI „MOGULII”


Aseară, două evenimente, mondeno-catodice au zguduit urbea de pe Bîrzava. Dan Popoviciu a reuşit să ne dea 100 de numere cu ghimpi!, deşi, vorba Adei Cruceanu, nu mă aşteptam ca reşiţenii să tolereze un astfel de masochism mai mult de două ture! Şi totuşi, cu perseverenţă şi cerbicie, cu şcoala lui Cavadia, furată şi ea de la Pamfil Şeicaru, cu admirabila sa soaţă trimisă la mănăstire, Popoviciu ne-a tras-o din toate poziţiile, de s-a simţit obligat ex-rectorul Vela să-l numească „mogul”. Şi ca să dovedească acest adevăr, Popo şi-a tras sălaş la km.8, să poa să crească gugulanu, cu mîna lui, o capră, un porc, vreo 100 de găini, să adune fîn şi să facă grătare! Şi cum mogul la mogulă trage, fosta şefă a Popoviciului a fost gratulată oficial. Pupat Piaţa Independenţii(sic!)!
În paralel cu acest moment monden, la Bucureşti, cei doi candidaţi la voturile românilor, se băteau ca în poveste, în săbii se tăiau, în 2 barat se înghesuiau şi în ciorapi se miroseau! Că şi-au interpretat fiecare partitura cum a ştiut mai bine, nu mai e nici o îndoială! Cu toate acestea, „Prostănacu” s-a fîsîit ca un adolescent trădat de o băşină cît îl ţine maţu gros, de emoţii, la întîlnirea cu o piţipoancă! Păi, dacă tema de campanie a „Chiorului” a fost lupta cu mogulul fioros cu paloşul gros care suge sîngele poporului şi ştromeleagul politicianului din vîrf, erijat în Licurici, ca să primească o „poştă”, diverse, tu, mare Prostănac, alintat de Bunicuţă, te duci într-un suflet cu o seară înainte de confruntare acasă la zmeul zmeilor? Incredibil! Bunicuţa a avut încă o dată dreptate! Ba, mai mult, te pierzi în bîlbîieli stupide atunci cînd marinarul îţi aruncă nada, şi roşeşti de parcă ţi-a pus o mînă pe ţîţa stîngă! Halal! Potrivit declaraţiei Vîntului, Geoană, căci despre el este vorba!, era încordat şi s-a dus să-l relaxeze! ????? Cum? Un vibro-masaj? Un masaj thai? Un bot mic în fapt de seară? Penibil! Numai dacă mogulul realităţii nu a fost mînă în mînă cu Băsescu, căci şi despre el este vorba!, şi l-a umplut de penibil pe candidatul Alianţei, la spartul tîrgului, aruncîndu-l pe actualul preşedinte înapoi, pe jilţul de la Cotroceni! Nu mai vorbesc de celelalte prostii spuse de cei doi şi de minţitul cu mîna pe biblie, de repetarea pînă la saturaţie a numelui primarului de la Sibiu, recuperat pe post de Carol I de coaliţia stînga-dreapta! Şi încă o observaţie interesantă: în prezidiul galeriei actualului preşedinte, umăr la umăr cu Dragă Stolo se afla primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, nepotul lui Ghimpu (iată legătura cu Dan Popoviciu!), membru al Partidului Liberal din Moldova, o formaţiune care nu prea a avut contacte cu PDL-ul românesc! Cît despre ceilalţi... Două hahalere la Super Băse: Macovei (cu ce rimează Macovei?) şi Traian Ungureanu! Dinescu la Geoană... Bleax!
Oricum, hazul de necaz a înlocuit teama că în 6 decembrie seara am putea avea mişcări de stradă care să conteste victoria lui Mircea Geoană, să nu valideze alegerile şi să ne arunce într-o nouă mineriadă populară şi spontană! Băsescu e preşedinte încă 5 ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu