NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

marți, 28 septembrie 2010

HONDA ŞI DELIRIUM TREMENS


Ăla mic şi ăla chior s-au supărat ca văcarii pe sat pentru că poliţiştii şi-au permis să facă un miting în numele lor, al jandarmilor, al poliţiştilor de frontieră, al celor de la penitenciare şi, nu în ultimul rînd, al pompierilor! Ba mai mult, i-a apucat tremuratul că jandarmii nu i-.au bătut pe poliţişti şi au cerut ca Blaga să-l demită pe cel mai competent şef al Jandarmeriei Române de la Cuza încoace, gen.bg.prof.dr. Olimpiodor Antonescu! Blaga, normal, a refuzat! Evident, a plecat completînd tripleta BVB în afara guvernului de mormoloci. Deci, neapîrstocii ăştia doi au nevoie de noi maşini pentru coloana oficială şi mi-am permis să le suge rez o variantă special pentru cei doi demnitari! Cică aşa se face şi în America: se manufackturează maşini speciale pentru primul şi ultimul om din stat! Aşa stînd lucrurile, cred că e o propunere justă!, vorba lui Andrieş...

Dacă acest delirium tremens nu este de natură patologică, atunci ne aflăm în faţa unei lovituri de stat! Parţial reuşită. Tentativa de a-i asmuţi pe jandarmi împotriva poliţiştilor nu a mers. Nu cred că va merge nici după schimbarea ministrului de interne. Şi nici dacă, conform zvonurilor, atribuţiile poliţiştilor vor fi preluate de poliţia militară. Ce cred, însă, este structurile de forţă din Ministerul de Interne, şi aşa fragile, vor fi lovite fără milă, sub masca unei aşa zise restructurări instituţionale! Poliţiştii, jandarmii, pompierii, după ce au pierdut o grămadă de bani la salarii, vor fi trimişi, acum, acasă! Idioţii ăia doi, vor lovi cu sălbăticie tot în subofiţerul care cîştigă 1400 de lei şi e urcat prin pomi, în cazul pompierilor, după pisici, sau trimis la desfundat canale, iar contabilul din biroul călduş, poate cu grad de colonel, duce acasă între 6 şi 8.000 de lei lunar! Acestea sînt discrepanţele care dezechilibrează sistemul, nu numai în instituţiile de forţă! Dar pe acestea, bolnavii ăştia agresivi care ne guvernează, nu vor să le observe. Sînt curios ce se va spune la CSAT, pentru că deciziile trîmbiţate de cei doi pacienţi AU SUBMINAT AUTORITATEA POLIŢIEI ROMÂNE ŞI JANDARMERIEI! Nu am găsit, în literatura de specialitate, un precedent similar. Nici chiar cînd a venit vorba de demersuri care pun în pericol securitatea naţională.

Norocul nostru este că Statul Român, atît cît mai există el, are structuri care veghează la siguranţa sa şi la siguranţa cetăţenilor lui. Chiar dacă, de foarte multe ori, decidentul politic este un bou sau chiar un duşman al intereselor naţionale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu