NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

marți, 10 iulie 2012

ROMÂNIA, TE IUBESC!

AVERTISMENT! ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET ŞI VA FI TRATAT CA ATARE. INTERZIS CITITORILOR SUB 18 ANI!

România este o ţară condamnată la dispariţie, iar românii, o populaţie hăituită de un grup de violatori în serie. Un grup de derbedei politici, pe care, dacă îi prinzi cu ocaua mică, pot spune, eventual, „am greşit”! Ce dacă viitorul tău e compromis? Am greşit! Ce dacă ai tăi mor pe capete ca muştele din deficienţe cronice de sistem? Am greşit! E ca la „friendly fire”, cînd tragi cu sînge rece în inamicul care îţi e partener. Am greşit! Vedeţi, de aia nu se vede România pe hartă. Pentru că violatorii ne-au băgat prea adînc chiloţii în cur ca să nu-i pierdem! Nu mai am nici un dubiu. Acum cîţiva ani, Cristian Tudor Popescu, unul dintre ultimii muşchetari, scria că privită de sus, ţara noastră seamănă cu un bolnav de nervi. Eu aş spune că România arată ca un bordel periferic, jegos şi păduchios, în care fiecare derbedeu îngălat ne fute în cur, pe bani puţini, la orice oră din zi şi din noapte! Ţara, ca o curvă ieftină, este futută din exterior şi din interior, iar perverşii îi ameninţă interesele şi toate orificiile. Diferite "cancelarii" europene ne domină şi ne poruncesc să stăm capră, companii de rating ne calcă în picioare, iar sperietoarea FMI, şcoala de corecţie a economiilor în derivă, ne ameninţă că ne privatizează mineritul sau îl desfiinţează! În interior, tenii preistorice, flămînde şi hulpave, ne sug de vlagă în fiecare secundă. Makovei, Ungureanu, Escu, Boc, Udrea, Băsescu, Petrom, Eon, Ion, Energy Holding, Stănişoară, Marin, sub-marin, Armaş, sînt doar vîrful, capul flegmos şi însîngerat care iese din cînd în cînd la suprafaţă. Manipularea e servită caldă, aburindă. Ca un căcat!

Unii cred că, pe fundalul dezarticulării spectaculoase a statului român, Traian Băsescu urmăreşte puterea absolută. Alţii, sînt convinşi că preşedintele portocaliu şi incestuos, adînc futător de ţară şi neam, este expresia haosului şi reprezentantul legitim al stării de destabilizare a societăţii româneşti, atmosferă propice „stăpînirii” unei entităţi statale şi pentru care marile puteri folosesc, la greu, trupe speciale şi armate de PR-işti! Personal,nu mai ştiu nimic! Am pierdut şi eu busola... Violul în grup incestuos şi românesc este doar o apocalipsă naţională rebranduită! Actuala clasă politică corectează legi îndreptate ÎMPOTRIVA poporului român! Nimic care să ne ajute să ieşim din situaţia excepţională în care ne aflăm, totul împotriva şansei la supravieţuire a încă unei generaţii de sacrificiu. E momentul să înţelegem că negarea acestor criminali care-şi zic „autorităţi” se transformă în sprijinul nostru faţă de demenţa lor. Lipsa de reacţie înseamnă complicitate! Timpul nu mai are răbdare. Probabil că nu am ajuns încă pe fundul latrinei ca să putem împinge din picioare şi să sperăm să ieşim cu capul deasupra bălţii de căcat în care sîntem împinşi cu bîta. Tot felul de fufe pedeliste trag din greu cu limba în jurul pulii prezidenţiale, indiferent de subiect. Şi mai mult decît atît! Dar, v-aţi întrebat dacă toată această casă de curve bolnave de sifilis la creier trebuie să rămînă în picioare?

România ca proiect naţional s-a născut după Războiul de independenţă din 1877! Elementul naţional unit este încă fraged. De aceea, siluirea incestuoasă îl poate face să renunţe la rezistenţă. De ce România nu s-ar transforma în Euroregiunea Banat, Moldova, Transilvania, Dobrogea... Am fi mai uşor de controlat, mai puţin nebuni, mai puţin teoretic influenţi în Parlamentul european etc! Ar fi mai linişte pe Strada Europa! Criză economică, criză politică, pandemie porcină, criză de sistem, criză în sănătate, educaţie, cultură, securitate naţională sînt instrumentele de a rezolva această problemă! Ţara ne vrea proşti, bolnavi, flămînzi şi umiliţi. Reduşi la tăcere. Amorţiţi, la televizor, de personaje invitate să vorbească despre nimic.

Şi Noua presă, modernă, mogulică şi deontoloagă este complice! Dacă ar fi să-i aplicăm acelaşi tratament ca lui Ceauşescu, ar trebui să o punem la zid! Mă uit la RomâniaTV, unde o curvetă proastă, udă toată de importanţa rolului pe care îl joacă, plină de aere şi băşini, vorbind francofon şi palatinat, crede că e jurnalist implicat. Halal! Nimic despre problemele fundamentale ale oamenilor. Întrebări stupide şi superficiale, teme false şi răsuflate, fătuci isterice care nu-şi ascultă şi nu-şi lasă interlocutorii să vorbească, teme puse în pagină de lucrători la ziar cu căcat la creier... Românii au obosit. Doamne, în ce lume trăim... ROMÂNIA REALĂ CERŞEŞTE NORMALITATE. OPRIŢI-VĂ DRACULUI ODATĂ!

Un comentariu:

  1. Adevarurile pot fi spuse si fara folosirea unui limbaj atat de vulgar si jignitor pentru cititori.Crearea unui blog nu presupune intrarea in lumea virtuala a oricarui prost-educat care, la adapostul anonimatului, isi permite sa foloseasca cele mai abjecte expresii in ideea ca i se va da mai multa atentie.
    Daca iti iubesti tara si neamul in veci nu poti sa te exprimi in acesti termeni, faptul ca la conducerea tarii avem de zeci de ani tot ticalosi nu ne da dreptul de a calca in picioare intregul popor.

    RăspundețiȘtergere