NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

luni, 4 mai 2009

ROMÂNIA, VIOL ÎN GRUP!

AVERTISMENT! ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET ŞI VA FI TRATAT CA ATARE. INTERZIS CITITORILOR SUB 18 ANI!

România este o ţară condamnată la dispariţie, iar românii, o populaţie hăituită de un grup de violatori în serie. Un grup de derbedei politici, pe care, dacă îi prinzi cu ocaua mică, pot spune, eventual, „am greşit”! Ce dacă viitorul tău e compromis? Am greşit! Ce dacă ai tăi mor pe capete ca muştele din deficienţe cronice de sistem? Am greşit! E ca la „friendly fire”, cînd tragi cu sînge rece în inamicul care îţi e partener. Am greşit! Vedeţi, de aia nu se vede România pe hartă. Pentru că violatorii ne-au băgat prea adînc chiloţii în cur ca să nu-i pierdem! Nu mai am nici un dubiu. Acum cîţiva ani, Cristian Tudor Popescu, unul dintre ultimii muşchetari, scria că privită de sus, ţara noastră seamănă cu un bolnav de nervi. Eu aş spune că România arată ca un bordel periferic, jegos şi păduchios, în care fiecare derbedeu îngălat ne fute pe bani puţini la orice oră din zi şi din noapte! Ţara, ca o curvă ieftină, este futută din exterior şi din interior, iar perverşii îi ameninţă interesele şi toate orificiile. Ukraina, o entitate statală încă dezarticulată, în căutarea propriei identităţi, cu numeroase hernii teritoriale româneşti şi nu numai, nu ne va ierta niciodată pentru ruşinea de la Insula Şerpilor, deja nu mai face trotuarul! Ungaria, mult mai perfidă, a fost mereu la pîndă şi ne-a aplicat lovituri subtile care au provocat, însă, sîngerări masive. La Chişinău, de exemplu, poliţia de frontieră EU-BAM este condusă de gen. Ferencz Banfy. Ungur! Cel mai înalt oficial al UE e maghiar: Kalaman Miziei. Iar Centrul Comun de Vize pentru UE e la Ambasada maghiară! Bravo lor! Asta, deja suge pula la nivel mare! Nu se încurcă cu curve proaste, de doi lei, ca România! Diferite companii de rating ne calcă în picioare obligîndu-ne să luăm un împrumut de la FMI, şcoala de corecţie a economiilor în derivă! În interior, tenii preistorice, flămînde şi hulpave, ne sug de vlagă în fiecare secundă. Vlădescu, Popescu, Patriciu, Escu, Tăriceanu, Rompetrol, Boc, Udrea, Băsescu, Petrom, Eon, Ion, Energy Holding, Stănişoară, Marin, sub-marin, Armaş, Voiculescu, sînt doar vîrful, capul flegmos şi însîngerat care iese din cînd în cînd la suprafaţă. Manipularea e servită caldă, aburindă. Ca un căcat!

Unii cred că, pe fundalul dezarticulării spectaculoase a statului român, Traian Băsescu urmăreşte puterea absolută. Alţii, sînt convinşi că preşedintele portocaliu şi incestuos, adînc futător de ţară şi neam, este expresia haosului şi reprezentantul legitim al stării de destabilizare a societăţii româneşti, atmosferă propice „stăpînirii” unei entităţi statale şi pentru care marile puteri folosesc, la greu, trupe speciale şi armate de PR-işti! Personal,nu mai ştiu nimic! Am pierdut şi eu busola... Violul în grup incestuos şi românesc este doar o apocalipsă naţională rebranduită! Actuala clasă politică emite legi îndreptate ÎMPOTRIVA poporului român! Nimic care să ne ajute să ieşim din situaţia excepţională în care ne aflăm, totul împotriva şansei la supravieţuire a încă unei generaţii de sacrificiu. E momentul să înţelegem că negarea acestor criminali care-şi zic „autorităţi” se transformă în sprijinul nostru faţă de demenţa lor. Lipsa de reacţie înseamnă complicitate! Timpul nu mai are răbdare. Dacă italienii au putut legifera grupurile de „vigilantes”, putem şi noi. Că doar nu ne batem degeaba cu cărămida în piept, de pe la paşopt, că de la Rîm ne tragem! Sau ne-o tragem?!, încă nu m-am dumirit...

Criză de sistem, criză în sănătate, educaţie, cultură, securitate naţională. Ţara ne vrea proşti, bolnavi, flămînzi şi umiliţi. Reduşi la tăcere. Amorţiţi, la televizor, de personaje invitate să vorbească despre nimic. Lipseşte papagalul de Boc. Şi contabilul de CAP, Pogea. Cred că Boc poate intra în ANALE ca singurul şef de bordel care poate da limbi din picioare! Mă uit la Realitatea, unde o curvetă proastă, plină de aere şi băşini, vorbind francofon şi palatinat, crede că e jurnalist implicat. Halal!



Un comentariu: