NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

vineri, 27 mai 2011

CHIRTOACĂ 3 MANDATE!


Nu sînt un fan al lui Dorin Chirtoacă. Motivele, interesează mai puţin! Însă, personal cred că în bătălia din 5 iunie pentru Primăria Chişinăului ar trebui să fie ÎNVINGĂTOR! După retragerea lui Victor Bodiu, cu care am colaborat şi pe care îl simpatizez deschis, actualul primar al Capitalei moldovene ar trebui să nu aibă contracandidaţi! Să mă explic:

Din experienţa personală tangentă cu administraţia locală pot să vă spun că performanţele unui primar se pot cuantifica la mijlocul celui de-al doilea mandat! În primul mandat, orice individ care nu a mai avut legătură cu administraţia unei localităţi, mare sau mică, abia învaţă "să meargă"! Descoperă hăţişurile birocraţiei, problemele reale ale urbei, "lipitorile" funcţionăreşti, găinarii, şpăgarii, puturoşii unei administraţii. Apoi, îşi face un plan de priorităţi şi se apucă de proiecte. Gata mandatul! Pentru a pune în practică proiectele gîndite, mai are nevoie de un mandat. Asta pentru a face "vaporul" să plutească "vsio normalnîi", dar pentru a-l transforma în yaht de lux mai are nevoie de trei ani, deci, încă un mandat! Tot din experienţa personală pot să vă spun că un partid puternic, cu bani albi şi negri, pot impune electoratului un bou de primar de plîngi 4 ani lîngă el şi lîngă dreapta cu care ai pus votul în urnă! Totul e PR şi manipulare! Credeţi-mă pe cuvînt că personal am instalat nişte dobitoci la unele primării, fireşte la tarife negociabile! Orice e posibil!

Revenind la Dorin Chirtoacă, vreau să mai spun că a crescut extrem de mult în anii de administraţie. Hoţ nu e, aşa că nu-i puteţi pune în cîrcă furtul unor întreprinderi, terenuri, case, clădiri, pieţe sau mai ştiu eu ce! Prost, nu e deloc, aşa că, în limita posibilităţilor bugetare şi legislative a încercat să "schimbe aerul" din Chişinău. Şi a reuşit! Puturos nu e, pentru că munceşte de dimineaţa pînă seara. Viziune europeană are şi, în consecinţă, şi proiectele de dezvoltare ale Chişinăului, gîndite de Chirtoacă, au şanse să reaşeze capitala moldoveană între capitalele Europei. Aceste patru calităţi, pentru mine, îl recomandă pe Dorin Chirtoacă pentru trei mandate în fruntea Primăriei Chişinăului. Dacă aş fi chişinăuian, l-aş vota pe 5 iunie! Faceţi voi, gestula acesta, în locul meu!

Cel mai important lucru, însă, este VOTUL! Un vot masiv, pe 5 iunie, vă poate scoate din starea poetică de "popor vegetal" şi puteţi reaminti Europei - ocupată cu "revoluţiile magrebiene" că ce s-a întîmplat pe 7 aprilie NU A FOST UN ACCIDENT!

VOTAŢI PE 5 IUNIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu