NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

marți, 4 octombrie 2011

AUX ARMES CITOYENS!


M-am săturat de lipsa de reacţie şi atitudine a concetăţenilor mei! Pînă şi bulgarii ne-au dat clasă! În ultimul timp, am impresia că istoria se află pe ultima turnantă, în timp ce România încă se mai împiedică în şireturile de la tenişi pe linia de start. Titlul de azi, nu e un îndemn la violenţă! Nici împotriva idiotului ăla mic de la Răchiţele, nici a ticălosului ăla chior, nici măcar a parvenitului interlop de la interne! E un vers din Imnul de Stat al Republicii Franceze, o ţară, în care locuitorii au brevetat sărutul franţuzesc şi muia pentru români! Nu-ş cum draku se face, dar la Paris, ambasador a fost actualul ministru de externe, o altă jigodie şlefuită şi pasivă! Imnul franţujilor, mahmuri de CHAMPAGNE şi scîrbiţi de Camembert de Normandie, pune în mişcare o întreagă naţiune. Al nostru, nu mai produce nici o erecţie intelectuală, decît celor care dezbat dacă să-l schimbe sau nu. Eu zic să-l! Şi să-l cu piesa Paraziţilor, că la momentul istoric pe care-l traversează ţara asta, slalomul printre cretini e mai sport naţional decît lupta cu barbarii de tirani, care tirani se ascund în interiorul acestei ţări şi nu aiurea, ca pînă la paşopt!

Actuala clasă politică, de-şănţată şi de-zaxată, are idei puţine şi fixe. Combustibilul ei s-a terminat, ca bateria de la vibrator! Cum şi proiectul România, al străbunilor mei, pare să dea rateuri serioase! Chiorul, norrmal!, o ţine pe a lui cu UE, în timp ce UE se duce drakului. Surdu... Scuze, Surdu a murit şi a lăsat-o pe Doamna cu datorii la bănci! Dar, ca într-un film românesc, Angela merge mai departe... Aşa cum merg şi politicienii de aiurea. Comisia lui José Manuel Barroso, odinioară o emblemă a idealului federalist, este absentă în această criză europeană, astăzi. Inter-guvernamentalismul a revenit la modă. Şefii de stat sînt iarăşi direct la cîrma navei europene, cu tandemul fondator franco-german în frunte. Din păcate, acesta funcţionează prost, uneori contabil, dar rareori istoric. România, absentă! E în Divizia C! Sau, în alt film! Dar, merge spre dezastru cu bucuria şobolanilor din "Flautul fermecat". E "o criză de ideal", zice Frunzăverde. E "o criză de leadership", spun analiştii internaţionali, deşi eu cred că, în cazul României, e vorba de LEADER SHEEP!

Revin! Mă simt ruşinat cînd o planetă întreagă îşi strigă drepturile, miliarde de oameni doresc să schimbe o lume din temelii, eu şi cu ai mei, stăm şi belim karasu, aşa cum am făcut-o de la Burebista încoace. Ca să ieşim din kăkatul în care ne-au băgat scursurile astea politice care viermuiesc pe micile ecrane, avem două alternative. A. Să considerăm că România MAI este ţara noastră, şi să luptăm drakului să o curăţăm de flegme parlamentare, ministeriale, prezidenţiale, trans-partinice, de curve şi homălăi instalaţi în posturi cheie, tagma jefuitorilor, adică! Dacă nu putem cu vorba bună, încercăm cu lovituri scurte şi repetate la toba urechii. Dacă nici asta nu e o soluţie, poate mîna pe armă să reprezinte argumentul valabil. Nu sînt adeptul mişcărilor populare. Ca specialist, vă spun că acestea POT FI PROVOCATE ARTIFICIAL, adică chiar dacă societatea nu a făcut încă masă critică, doar pentru a elibera tensiunile acumulate. În aceste condiţii, pulimea (termenul nu este unul jignitor ci reprezintă traducerea denumirii date de Occidentali locuitorilor Levantului medieval!) îşi varsă năduful pe cîte un lider ţigan, în loc să-şi păstreze elanul pentru TOŢI! Revenind la ŢARA MEA, pentru care nevastă-mea nu vrea nici în ruptul capului să emigreze!, actuala criză economică este un bun pretext de a o transforma, ÎN BINE, din temelii! Varianta B. Mă piş pe ea de ţară, dar nu vreau să plec de la mine din comună, unde răchia e mai aurie şi pita mai dulce! În acest caz, idiotul ăla mic de la Răchiţele, ne dă o mînă de ajutor. Lacomi cum sînt, actualii feudali vor să împartă România în 12 Românii mai mici, să ajungă la toată lumea! Pe regiuni istorice! În aceste condiţii, nimic nu ne opreşete, să ne dorim, în următorii 10 ani, INDEPENDENŢA! Prinprejurul nostru abundă de exemple în această direcţie. KOSOVO! HAR-COV-ul visează şi el. Transnistria. Başcanul găgăuţ Mihail Formuzal lansează proiectul ukrainesc PARTIDUL REGIUNILOR! Gîndiţi-vă bine şi... la trebă! Timpul nu mai are răbdare cu noi!

Un comentariu: