NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

luni, 21 noiembrie 2011

4 STELE DE N STELE ŞI-O POŞIRCĂ ORDINARĂ


Băuturile contrafăcute sînt o adevărată nenorocire pe capul românilor. Excelentă ancheta PRO TV care demonstrează că românii beau mult şi prost! Beau diferite substanţe toxice fără să aibă habar că pe etichete sînt folosite ABUZIV anumite cuvinte: "stele, original, calitate superioara" etc. Aşa se întîmplă, din păcate, în toate domeniile vieţii noastre. Sîntem contemporani cu falsul, cu impostura, cu viclenia, cu scîrboşenia, cu greţa, cu desconsiderarea celui de lîngă tine.

În ultimii 20 de ani, în România fără busolă, fără cîrmaci şi fără orizont, ARMATA ROMÂNĂ a fost condusă, din fericire, de generali de armată, de 4 stele, adevăraţi profesionişti ai armelor, care au făcut ca, în ciuda furiei oarbe cu care unii încearcă să ne rupă de neam şi ţară, haina militară să fie un garant al stabilităţii şi al continuităţii neamului nostru pe aceste meleaguri. Chelaru, Degeratu, Mihai Popescu sau Eugen Bădălan sînt PATRU dintre şefii Statului Major General al Armatei Române care au transformat oastea ţării la cele mai înalte standarde militare ale vremii. Pe ultimii doi, îi cunosc bine şi viaţa a făcut ca în ultimii ani să petrecem împreună zile şi nopţi în teatrele de operaţii din Iraq sau Afganistan, drumuri nesfîrşite, zeci de ore de zbor, sau onorante întîlniri în ţară ÎMPREUNĂ şi PENTRU militarii români! Am descoperit atunci că în afară de profesionalismul exemplar, aceşti GENERALI DE 4 STELE sînt ŞI de o omenie dezarmantă. Cei 4 şefi de stat major general au făcut ca Armata Română să devină unul dintre principalii aliaţi ai Armatei Americane în războiul global împotriva terorismului. Există GENERALI AMERICANI CU 4 STELE care au adresat mai multe elogii militarilor români decît mulţi dintre DECIDENŢII POLITICI DE LA BUCUREŞTI! Francks, Petraeus sau Sanchez au fost mereu alături de Armata Română în Iraq sau Afganistan. Pe ultimii doi i-am şi cunoscut şi am realizat două interviuri interesante pentru Radio România Actualităţi! Întîlnirea cu ei echivalează cu a savura o băutură fină, de N stele!

Acelaşi sentiment îl am faţă de miniştri care au condus POLITIC Armata Română spre reformă, restructurare şi modernizare. Doi dintre ei, Ioan Mircea Paşcu şi Sorin Frunzăverde sînt o dovadă incontestabilă de profesionalism şi devotament exemplar faţă de armata ţării. Anii petrecuţi alături de ei m-au convins de acest lucru şi îl afirm fără să-mi fie frică! Cum de profesionalism şi respect pentru Armata Română a dat dovadă şi Secretarul American al Apărării, Robert Gates, care mi-a oferit un interviu în exclusivitate la cîteva săptămîni doar după ce a fost instalat în funcţia de şef al celei mai mari şi mai puternice armate dintre toate care au fost în lume! Şi pe ei îi consider miniştri de N stele! Cum lideri de N stele, ataşaţi INTERESULUI NAŢIONAL au fost şi în alte instituţii care, în ultimii 10 ani, au promovat imaginea ROMÂNIEI peste hotare. DRAGOŞ ŞEULEANU este unul dintre aceşti lideri, o spun chiar dacă vor sta unii în cap între Băneasa şi Otopeni, aliniaţi!

Din păcate, nu există pădure fără uscături. Despre aceste uscături am evitat să vorbesc DIN RESPECT PENTRU ARMATA ROMÂNĂ! O instituţie pe care o consider, alături de IMN şi DRAPEL o INSTITUŢIE SACRĂ pentru poporul român! Din nenorocire, substanţe toxice pozează în băuturi fine, poşirca ordinară erijîndu-se în lider absolut! Există un general cu 4 stele, Gabriel Oprea, pe numele său, pe care l-am ignorat pînă astăzi, din motivele expuse mai sus. Însă, personajul acesta foloseşte ABUZIV cu atîta lejeritate cuvine ca INTERES NAŢIONAL, ROMÂNIA, STABILITATE, ARMATA ROMÂNĂ, încît te înfiori! Întreb profesioniştii armelor dacă ştie careva căror fapte de vitejie se datorează apariţia pe AZP-urile lui OPrea a stelelor, 4, făcîndu-l egalul în grad al lui Bădălan sau David Petraeus? Ghinionul face ca acest produs toxic al distilăriei politice româneşti să fie şi ministru al apărării. Un ministru care nu a fost la nici o reuniune NATO de la instalare, pe care nu-l cunosc omologii săi - poate doar din poza de pe cruce! - dar care ÎŞI PERMITE SĂ CONFIŞTE SIMBOLURILE NAŢIONALE, ARMATA ROMÂNĂ şi resursele de imagine ale acesteia ÎN INTERES PERSONAL! Scandalos e că în instituţiile PUBLICE există consumatori devotaţi ai acestui produs. La noi, în Banatul de Munte, se cheamă POŞIRCĂ ORDINARĂ! Fac apel la PROTECŢIA CONSUMATORULUI să retragă de pe piaţă acest IMPOSTOR nenorocit, care pozează în bărbat de stat! Iar FABRICANŢII să fie imediat amendaţi şi să li se retragă licenţa de producţie a retardaţilor de stat! E ÎN INTERESUL NAŢIONAL!

3 comentarii:

  1. Ministrul asta a deranjat pe multi, dar politic in primul rand. Oricat bine ar face un om tot se gaseste cineva care sa il atace in primul rand politic. Asta e politica. O c++++.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fedeгal offiсiаlѕ initially haԁ proposeԁ raiѕing thе
    business ѕіze standards for architectural firms to
    $19 million. The dynamiсs are simple. He says he got into thе media rаckеt mаking
    aрpeaгanсes on HBO's Real Time with Bill Maher and MSNBC.

    Feel free to surf to my web blog utah internet marketing

    RăspundețiȘtergere