NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

joi, 9 februarie 2012

S C A N D A L O S !!!

Ei, bine, fierb de indignare şi de revoltă! Ieri, un prieten din diplomaţia românească rătăcită pe la Chişinău, în capitala "celui de-al doilea stat românesc", mi-a telefonat să-mi spună de ce era surprins şi revoltat: colegul, prietenul, patriotul şi "fratele meu" DORU DENDIU, corespondentul oficial al TVR la Chişinău, a fost EJECTAT de Televiziunea Română, publică, din postul său, pe motiv că "este mult prea scump pentru ea", un organism de media plătit din banii mei să facă POLITICĂ NAŢIONALĂ!!! Deci, RESTRUCTURAREA de personal din TVR, ÎNCEPE CU CHIŞINĂUL! Locul despre care preşedintele-maimuţoi Traian Băsescu, spunea că este PRIORITATE ZERO a politicii externe româneşti! Deci, Doru Dendiu, care a relatat despre evenimentele din 7 aprilie, care a fost arestat, hărţuit, urmărit de organele de represiune ale comuniştilor moldoveni, doar ca să transmită ştiri şi reportaje TELEVIZIUNII ROMÂNE, TOATE, dar ABSOLUT TOATE încărcate de un profund sentiment patriotic, nu a mai primit banii cuveniţi din luna decembrie! De marţi a rămas şi fără gaz şi căldură în APARTAMENTUL DE SERVICI pentru care TVR plătea o chirie de 400 de euro/lună! "Exorbitant pentru TVR", mi s-a comunicat!

Toată această mizerie fără seamăn seamăn se petrece în timp ce corespondentul TVR de la Wshington, de exemplu, se află la post cu soţia, plătită cameraman şi diurnă! La Chişinău, "prioritatea zero a politicii externe româneşti", DORU DENDIU ESTE MULT PREA SCUMP PENTRU TVR! Cu alte cuvinte, "maurul şi-a făcut datoria, maurul poate să plece". Mai cunosc şi alte cazuri! Am fost martor la zbaterile lui Doru DEndiu de a reintroduce din nou emisia TVR în Republica Moldova, am purtat nenumărate discuţii despre ROMÂNI, ROMÂNISM şi INTERESUL NAŢIONAL! Poate că INTERESUL NAŢIONAL al corespondenţilor români în Republica Moldova nu mai corespunde cu INTERESUL NAŢIONAL al DECIDENŢILOR români care beneficiază acum de infinit mai multe oportunităţi de business moldav! Sau, poate, acest tratament scandalos faţă de Doru Dendiu pregăteşte ascensiunea unei alte stele a televiziunii publice de la BUcureşti...

Aceasta este o mostră din "prioritatea zero a politicii externe româneşti" promovate de Traian Băsescu&Co., la Chişinău! Nimic din ce s-a spus nu s-a dus pînă la capăt: nici ajutorul nerambursabil, nici conexiunile la electricitate, gaz, căi ferate etc. "Avocatul" România al viitoarei imposibile integrări a Moldovei în UE, are credibilitate externă similară cu cea a lui NUţu Cămătaru! Dincolo de hăhăiala care provoca, uneori, orgasme în cascadă "unora de ambe sexe", se află UN ALT SCANDAL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu