NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

joi, 29 martie 2012

ULTIMUL FANFARON

Ieri, am cris despre faraon. Astăzi, despre FANFARON! Ultimul! Pardon, printre ultimii! Cică SuperBoc Emil aterizează astăzi în Caraş-Severin să-şi caute partidul după baia de sînge provocată de "defectarea" lui Sorin Frunzăverde şi Compania spre PNL-ul de dreapta al Mareşalului Crin. Boc îşi ia în spate "casa părintească", precum melcul, şi vine să se întîlnească cu primarul din Ohaba-Ferdinand, Iancu Simion SIMI şi cu urmaşul lui Hercules în speranţa că "din cornu-i sună" şi mai adună ceva din oastea portocalie risipită prin munţii şi văile Banatului de Munte, pe unde şi Traian a intrat în Dacia după ce, evident, Apolodor din Damasc a făcut Podu! Din picioare! Poate era mai ieftin să dea anunţ la mica publicitate şi nu mai cheltuia din banii de partid!

Cel puţin, aşa reiese din declaraţia celuilalt fanfaron de serviciu, Secretarul general al democrat-liberalilor, Ioan Oltean, care a declarat miercuri seară la TVR Info că o delegaţie a partidului ar urma să se deplaseze în cursul zilei de joi în judeţul Caraş-Severin pentru a-i identifica pe primarii şi liderii de organizaţii locale care nu se vor alătura lui Sorin Frunzăverde şi care vor asigura continuitatea politică a PDL în acest judeţ. Adică, FUGARULUI Frunzăverde, care nu a dorit să rămînă ca o piatră în albia casei părinteşti a PDL, lăsîndu-se spălat de zoaiele ce odinioară reprezentau "apa cristalină" a izvoarelor din Banat. "Vom merge şi vom încerca să-i identificăm pe cei care nu s-au asociat cu Sorin Frunzăverde în această aventură politică, pentru a-i grupa, a-i reaşeza într-o structură politică organizată. Avem suficiente semnale că există primari care nu vor dori să-l însoţească pe Sorin Frunzăverde. Încercăm să asigurăm continuitatea actului politic. Am vorbit cu primarul din Herculane care a declarat foarte clar că nu va părăsi PDL, am vorbit cu primarul din Oţelu Roşu care a declarat la fel. Cine va fi preşedintele organizaţiei judeţene, vom vedea la faţa locului. Nu putem să ne pronunţăm exact pînă nu vedem care este realitatea la faţa locului. Dar, cu certitudine va rămîne o echipă care va asigura continuitatea actului politic al PDL acolo şi va pregăti alegerile locale", a declarat Ioan Oltean.

Adică, în traducere, cei care nu s-au asociat "mafiot" cu SF vor rămîne la PDL, într-o clasică filosofie bulgărească de genul "cine nu pleacă înseamnă că rămîne", ceea ce demonstrează că nici secretarul-general - care ar trebui să ştie TOT ce mişcă în organizaţiile judeţene ale partidului (unde eşti, tu, Octav Cozmîncă să-i vezi!!!) - şi nici micuţul şi nervosul lider-marionetă a Cotroceniului nu bugheşte prea multe despre organizaţiile locale care NU AU CONTAT NICIODATĂ în luarea deciziilor importante din partid ci numai atunci cînd se punea problema alegerii la Convenţii!

În mod evident, mult prea preocupat de ascunderea şpăgii de 1,5 MILIARDE DE EURO!!!!, secretarul general al PDL, Ioan Olteanu, a apreciat totuşi că prin plecarea lui Sorin Frunzăverde partidul nu va pierde prea multe procente. "Aceste trădări dacă vreţi, cît de ciudat sună acest cuvînt, dar este o trădare şi o laşitate din partea unui lider politic. (...) Vom pierde o funcţie de preşedinte de Consiliul judeţean, asta mai mult ca sigur, mai multe mandate de primari în acest judeţ şi, probabil, un mandat de deputat, senator, în acelaşi judeţ. Dar, per total, nu cred că se poate cuantifica în procente în minus pentru PDL". El a adăugat că ''personal'' gestul lui Frunzăverde l-a luat prin suprindere! Vorba unui alt proverb bulgăresc: "Cine nu deschide ochii, beleşte ..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu