NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

vineri, 15 iunie 2012

CÎNTECUL DE LEBĂDĂ

Cică SuperBoc Emil, împreună cu fluturii şi oltenii săi, au demisionat, ieri, după şapte ore, din partid, după baia de sînge provocată de alegerile locale. După Emil, rezultatele erau previzibile după "reformele dure dar corecte", pe care GUvernul său le-a luat. După alţii, este semnalul că Traian (nu cel din Imn!), şi-a luat mîna de pe partid şi şi-a scos saxofonul din gura celor ce-i transpunneau în practică partiturile! Spuneam, mai demult, că Preşedintele va muri cu partidul de gît, iar cînd mandatul acestuia, de 10 ani, va fi la final, şi PDL va fi istorie pe scena politică românească. Acum, spun că Traian Băsescu are un comportament de faraon ce va fi îngropat (politic, fireşte, în sensul de ieşire din scenă!) cu toţi "supuşii lui". Noul Partid Democrat, ce se va naşte pe cadavrul celui prezent nu va mai răspunde comandamentelor de la Cotroceni!

Buna guvernare administrată de Emil Boc şi neo-liberalii săi NU a salvat România, ci a îngropat-o, ca în poveste, pînă la brîu, urmînd să mai scoată sabia şi să-i taie capul!  Dincolo de cosmeticele aruncate peste cifrele statistice, economia României arată ca după un război! Criza economică din 1929-1933 a dus la scăderea producţiei economice mondiale cu 25%. În România, producţia economică a scăzut sub 50% după 1989, cu toate acestea nici o analiză nu o numeşte CATASTROFICĂ! România a abandonat economia în uraganul pieţelor internaţionale liberale care, aşa cum spune Buzan: "... încearcă să recreeze acel coşmar al subordonării totale a valorilor sociale de către valorile pieţei"! Şi, cel puţin în România, a reuşit deplin! Avem de-a face cu UN CAZ UNIC ÎN ISTORIE, cînd, din punctul de vedere al analizei de securitate, O ÎNTREAGĂ CLASĂ POLITICĂ SE ÎNTOARCE ÎMPOTRIVA PROPRIEI SALE ECONOMII! Exact invers faţă de ceea ce ar fi trebuit să facă! Societăţile în care proiectul modernizării a eşuat devin surse de riscuri la nivel regional. Dilentantismul şi impostura, promovate de Emil Boc, au invadat întreaga viaţă publică, de la Deconcentrate, la Parlament, Preşedinţie, instituţii de forţă. Din fericire, cunoscînd destul de mulţi români patrioţi, ştiu că marile acte de subminare economică a resurselor de subzistenţă a naţiunii sînt cuantificate şi documentate. Din nefericire, DECIDENTUL POLITIC a fost DUŞMANUL NAŢIUNII! Numai caracteristicile transpartinice şi transnaţionale ale vinovaţiilor fac ca dosarele să fie blocate. "O mînă spală pe alta şi amîndouă obrazul", mi-a spus cîndva, dezamăgitor de sincer, un lider marcant al PNŢCD!

PDL este o structură hibridă. Născut ca un partid social-democrat, s-a desprins de eternul "loc 2" prin geniala ideie a lui Frunzăverde de a se transforma în Partid Popular. PDL se revendică popular, dar este socialist în fiecare fibră a sa! Este un personaj nefericit pe scena politică românească, în interiorul căruia se dă o veşnică luptă pentru identitate. Este precum o locatară de la "Crucea de Piatră", care nu ştia exact ce este: domnişoară de pension sau curvă! Din păcate, nu se ştie exact nici cine a fost Ion Căcat: Emil Boc, acest Ion Căcat cu acte, adică preşedinte, sau Traian Băsescu, fostul Căcat rămas să tragă sforile din umbră! De la această "dilemă" trebuie reformat partidul care-şi cîntă acum, cîntecul de lebădă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu