NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

miercuri, 20 iunie 2012

INTERESANT... (SPECULEZ!)


Bătălia politică surdă din România a revenit la cotele pe care le cunoşteam din vremea cînd Elena Udrea scotea din chiloţi bileţelul roz care-l incrimina pe Tăriceanu, sau ICR-istul anti-român Horia-Roman Patapievici îi "producea" un sex oral lui MIrcea Geoană - care de necaz s-a relaxat în butoiul cu bulbuci al Vîntului - ! Astăzi, adversarul politic al lui Traian Băsescu este "dovedit", pe surse anonime, plagiator de o revistă de popularizare a ştiinţei, americană, preluată de FAZ-ul german al Cancelarei de Fier. În spatele acestor reprezentaţii zgomotoase, se ascund şi alte informaţii şi ştiri trecute la capitolul "fapt divers", sau "de umplutură, ca să aibă şi ăia cu ce să umple ziarul"!

În calitatea auto-declarată de "analist de gang", am să încerc să emit nişte "aberaţii" pe baza informaţiilor extrase EXCLUSIV din surse deschise, fără să am acces la informaţii confidenţiale, ce par fără legătură între ele, dar care mă duc cu mintea (aia puţină şi lejeră de care dispun!) la un proces de disoluţie accentuată pînă la DEZMEMBRARE a actualului stat cunoscut sub denumirea de România. Textul va fi scurt, pentru că, habar nu am cum să spun ceea ce gîndesc, pe româneşte. Cu atît mai puţin să scriu, pentru a nu fi acuzat de plagiat de "colegii" de peste Prut, cu "dublă subordonare". Sau triplă... Mă rog, am tot citat din încă preşedintele TB!

Din evoluţia radionovelei "dottore - plagiatore", căreia un post public de interes strategic îi acordă de 48 de ore AMPLE SPAŢII DE EMISIE, de exemplu 7 minute într-un buletin de ştiri de 10!, fără să "auditio ad altera...", deduc că serviciile de informaţii româneşti au fost împărţite între Guvern şi Preşedintie, conform disputei: cine merge la BRuxelles. "Internele" lucrează mai mult, mai bine şi în interesul Guvernului (ceea ce este logic şi normal), iar "externele", decapitate de un ex-ex premier, actualmente coagulant de dreaptă, rămîn cu un TB director interimar...

Radionovela perspirează în FAZ de teamă că Tandemul Hollande-Ponta va cîştiga la poker în faţa dublului mixt Merkel-Băsescu, iar România va redeveni francofagă de linii directoare parisiene, e drept, ÎN interesul naţiunii române!

Pentru a demonstra că USL are mari probleme economice, iar politicile de dreapta, respectiv PRIVATIZARE TOTALĂ şi AUSTERITATE CETĂŢENEASCĂ sînt cele mai utile, CINEVA a declanşat procedura de insolvenţă la HIDROELECTRICA... Adică, a oprit toate apele care învîrt turbinele ţării, pe care, în paranteză fie spus, Ceauşescu şi şleahta aia de comunişti obtuzi şi de kkt le-au montat! În meta-limbaj de gang, utilizat de analistul-patron de blog, asta se numeşte SABOTAJ şi pe vremea comuniştilor ăia obtuzi şi de kkt, era pedepsit cu ani grei la canalul Dunăre - Bucureşti, sau la canalul de irigaţii Siret-Prut-Dunăre. NU există? Înseamnă că pînă azi nu au mai existat sabotori. În consecinţă, e vremea să ne apucăm de alte canale... Pînă atunci, "băieţii deştepţi" au hotărît că e vremea să cumpere toată vaca, nu doar ţîţa dreaptă pe care o mulg vîrtos de ani de zile, sub patronajul unui preşedinte care veghează atent la securitatea României!

ICR-ul patapievician, care a umplut cu rahat, zvastici şi homosexuali cultura română, a reuşit să "coaguleze" din nou, indignarea intelectualilor civili din societate împotriva PSD-ului ca în vremurile bune cînd "motanul arpagic" miorlăia isteric împotriva lui Ion ILiescu, după care, sub înaltul patronaj al preşedintelui României, Emil Constantinescu, NATO i-a bombardat pe românii din Banatul Sîrbesc! Subtil şi aprig, în acelaşi timp, protestul intelectualoid de la ambasada Canadei. De ce Canada? Vă voi spune altă dată!

Fără nici o legătură cu varza de Bruxelles expusă mai sus, astăzi, Ziarul "Adevărul" publică un interviu cu arheologul Ion Motzoi-Chicideanu care spune că "Dacii se înrudeau cu celţii, nu cu geţii!". Dacii erau cei din Transilvania, înrudiţi cu popoarele EUROPEI CENTRALE, geţii, cei din RESTUL ACTUALULUI TERITORIU ROMÂNESC. Deci, nu erau neamuri! Teoria pare să fie susţinută şi de  Iosif Ferencz cercetător ştiinţific în ale trecutului românismului.

Şi tot fără nici o legătură, aşa, îmi amintesc de "filmuleţul" de prezentare al Transilvaniei, difuzat de TELEVIZIUNEA PUBLICĂ BRITANICĂ , în care Prinţul Charles, stirpe regală, şi nu Antonio Banderas, actoraş de hollywood, spune că este urmaşul lui Vlad Ţepeş...

Ce au, totuşi, în comun, aceste alegaţii? Aş greşi grobian şi aş simplifica tîmpit dacă aş spune că Societatea Deschisă la minte, de sorginte sorosiană, este lipiciul între mandatul portocaliu neo-liberal de la Cotroceni - băieţii deştepţi - şi anti-românismul intelectualilor (total în opoziţia curentului de patriotism, din ce în ce mai anemic!). În consecinţă, NU SPUN ASTA. Dar, totuşi...

Şi ca să închei "ancorat în realitate" mă gîndesc că dacă în vara asta PSD-ul nu scapă de Băsescu, în toamnă, după alegeri, un pol de centru dreapta va guverna românia. Poate în tandem PDL cu PNL. Sau MRU cu SF? Cine dracu mai ştie Care Românie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu