NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

luni, 10 august 2009

INTERZIS MINORILOR (18)


Mi-e silă! Mi-e silă că trebuie să scriu astfel de texte. Der, m-am săturat! Cum cineva riscă să aibă o altă părere, întreaga şleahtă de deontologi (v-aţi prins!, aici e vorba de deontologi şi nu de comentatori, cum în relaţia cu FMI e vorba de experţi şi nu de economişti!) prind să bălească elucubraţii la adresa tuturor. Turbaţi şi cu spume la gură s-au aruncat zilele trecute asupra lui Cristian Tudor Popescu şi Ion Cristoiu pentru simplul fapt că cei doi monştrii sacri ai jurnalismului post-decembrist au avut curajul şi onestitatea de a scrie ÎN FAVOAREA Elenei Udrea, cea pe care am aşteptato cîteva ore la Reşiţa, rătăcită fiind în peisajul grandios al României. O iert, am iertat-o pe Doamna Ministru pentru că altfel, poate, nu ar fi ajuns în Munţii Orăştiei la cetăţile Dacice!

Nu pot să iert, însă, orgasmele ratate ale unor lideri de opinie, care, imaginîndu-şi deseori că o posedă pe planturoasa ministră, se trezesc nesatisfăcuţi şi cu coaiele umflate! Precum diverşi lideri politici despre care se spune că ar fi tînjit la dedesupturile de mătase ale Elenei! Micuţul şi talentatul Ludovic, privat de atingerea dantelată a formelor eleniace, a şi băgat-o în comisie, alături de o doamnă, sportivă de felul ei, din Dej, despre care se spune că ştie zicala cu „ce-şi face omul cu mîna lui se numeşte... goblen!”. Ambele acuze, puternic ancorate în mass-media au conotaţii sexuale puternice de care nu putem face abstracţie! Numai homosexual să fii şi să nu te încălzească prezenţa Ministrului Turismului, cu cal sau fără!

Dacă ar fi să aleg un guvern, ei bine, Elena (din Troia!) ar figura între aleşii neamului. Fie şi numai pentru puterea de a suporta toate mizeriile ce i se fac de cîteva luni încoace! Privită şi analizată, Elena Udrea este o fiinţă pasională, clasică, planturoasă, perversă , voyoristă şi fetişistă! Nu o pot vedea, însă în ipostaze sado-maso şi violente, scene ce i se aplică de către deontologi, la greu! Cred că nu o satisface!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu