NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

miercuri, 6 aprilie 2011

PATRIE, ONOARE ŞI... PROSTIE!


Întrebare: Ce este mai rău decît să fii prost? Răspuns: Să fii PROST, RĂU ŞI NESIMŢIT! Aşa s-ar putea traduce, "pe repede înainte" reclamaţia făcută la CNA de un Neica Nimeni, în care sînt acuzat că "induc ascultătorului sentimentul cum că patria şi onoarea nu ar fi sacre" şi aduc atingere uniformei militare! Redau un fragment din scriptul relatării mele din 24 martie, cu menţiunea că ultima propoziţie este cea incriminată: "Reşiţa: a treia ediţie a Târgului învăţământului militar. Vorbim despre o nouă tentativă de recrutare a viitorilor ofiţeri şi subofiţeri ai Armatei Române, destul de timidă, în opinia mea, pentru că învăţământul militar şi cariera militară au rămas, în ciuda tuturor "defecţiunilor" vremelnice, să le spun, în fruntea clasamentului de încredere în ţara noastră... chiar dacă vorbim de o profesie în care onoarea şi patria sunt sacre şi primordiale, sau aşa ar trebui să fie".

Eu pun la induc sentimente anti-româneşti, măi tîmpitule? Ai curajul să mănînci kăkat acuzîndu-mă de tot felul de tîmpenii faţă de militari? Pe mine, boule? Nu ţi-e ruşine? Pentru un cretin ca tine, oameni sănătoşi la cap dau explicaţii în faţa unor autorităţi cărora legea nu le spune că dacă primesc sesizări idioate de la idioţi ca tine să le arunce direct la coşul de gunoi! Băi, patriotu pulii, titlurile astea: "Radio 21 vrea să ne jucăm de-a “măta-i curvă”, Mai suge monstrul UDMR “valoarea” românilor? (apropo: "valoarea" românilor e undeva, pe locul 97, dacă mai ţin eu minte, mult în urma africanilor!), Velăntain – dragoste pe balegă, Garda Maghiară dă în „jidani” ca să îi doară pe români, sau „Star Fucker” exersează poziţia 69 cu Poliţia Constanţa", sînt mai patriotice şi mai româneşti?

Recunosc, ai condei, dar dacă te auto intitulezi "român verde" (şi cal deştept..., sau asta era cu vecinul!) crezi că generaţiile actuale vor da mai mulţi euroi pe imnul naţional, drapel, noţiuni ca patrie, patriotism? Mai cunosc un escroc care se ascunde în spatele "dragostei de ţară şi fricii de Dumnezeu" pentru a călca în picioare orice urmă de personalitate, demnitate, valori, doar pentru propria prosperitate. Aşa că..., prietene cu blog, du-te-n...

4 comentarii: