NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

miercuri, 2 martie 2011

ROMÂNIA SE REVOLTĂ? un nou sondaj! RĂSPUNDEŢI URGENT!!!


România se află pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte posibilitatea izbucnirii unei revolte sociale! Ţara noastră a fost plasată de cotidianul “Wall Street Journal” în prima jumătate a unui clasament privind o posibilă răzvrătire în rîndul populaţiei. Clasamentul include 85 de state şi a fost calculat pe baza a trei criterii: gradul de nedreptate socială din ţară, capacitatea populaţiei de a face opoziţie civilă şi dorinţa oamenilor de a ieşi la proteste. Deşi românii consideră MAXIM gradul de nedreptate socială, nu se prea înghesuie nici cu protestele nici cu mobilizarea. Românul este un "lup singuratic" în materie de proteste!

Nu pot să nu fac legătura între ştirea asta, apărută în ultima zi a lunii februarie, cu alta, potrivit căreia România şi Letonia par a fi experimente controlate ale teoriei politicii dure de austeriate, cazul României fiind relevant pentru o eventuală introducere a unor măsuri mai severe de ajustare în Portugalia sau Grecia, potrivit unui comentariu în cotidianul britanic Financial Times (FT). Că sîntem un experiment e vizibil cu ochiul liber, cum la fel de vizibilă este şi tentativa de PROVOCARE unor violenţe sociale aici!

Nu ştiu dacă PROVOCATORII au citit previziunile Pustnicului N. care "se nevoia" mai mult pe Muntele Giumalău. În anul 2001, i-a spus fratelui I.: "Peste două săptămîni, o să fie un eveniment important (atacul terorist din 11 septembrie 2001) într-o ţară îndepărtată. Efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iaşi, să nu te sperii… Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraş, pentru că va fi mare vărsare de sînge"! Mă rog, pînă şi Nostradamus sau bulgăroaica Vanga au dat-o în bară!

Totuşi, începînd de astăzi, timp de 30 de zile, puteţi răspunde, în secţiunea din dreapta a blogului, la întrebarea: CREDEŢI CĂ ROMÂNIA 1) ESTE VULNERABILĂ, 2)ESTE AMENINŢATĂ, sau 3) PREZINTĂ RISCUL UNOR REVOLTE SOCIALE?

Aştept răspunsurile vostre pentru a putea comenta ÎMPREUNĂ rezultatul!

2 comentarii:

  1. Da, se revolta, cu o bere in mana si telecomanda in cealalta. Este amenintata de propria nepasare, desigur. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, pentru anul 2011 va fi o revolta, va incepe din nimic si se va extinde repede, presedintele va fi asasinat si tara va scapa de sub control o periada de timp, dupa care prin vointa Divina se va ridica un om, tot roman, si o va ridica din mocirla catuala.

    RăspundețiȘtergere