NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

miercuri, 28 aprilie 2010

COLŢ ALB


Am să-mi aduc aminte cît trăiesc de bucuria de pe făţuca fiului meu atunci cînd a reuşit singur, pentru prima dată, să instaleze DVD-ul la televizor. Colţ Alb l-a însoţit pe Fiul Rîului de sute de ori, iar şi iar, aproape hipnotic. O poveste despre bucurie, devotament, ură, răzbunare, umilinţă, şi iar devotament. O poveste despre un cîine înainte de a fi tarnsformat într-o nouă specie de CANIS CITADINUS. Urît, vînat, bătut, hăituit, umilit şi, în final, ucis cu bestialitate. De către cine? Tocmai de noi, de oameni, creatorii sadici şi jegoşi, mizerabili şi abjecţi, ai noii specii – recunoscute de specialişti! – de cîini vagabonzi de oraş. Cel puţin 40.000 numai în Bucureşti! Milioane în întreaga ţară, zeci de milioane în lume! Cîte or fi vrăbiile de oraş, o altă nouă specie apărută pe planetă?

Cîinii ăştia, care trăiesc o viaţă de cîine din cauza omului, îi întîlneşti peste tot, muşcă cetăţenii etc. Sînt o nouă specie! Sălbatică! De oraş! Nu din vina lor! Din vina noastră! Iar noi, acum, în impotenţa noastră totală şi în răutatea generală care ne roade maţele, vrem să terminăm cu ei! SOLUŢIA FINALĂ! Asta au propus „oamenii politici”, o altă nouă specie, la fel de greu de suportat ca şi cîinii comunitari! Hai să facem un tîrg: eu sînt deacord cu uciderea sălbatică a 40.000 de cîini comunitari, dacă sînteţi şi voi deacord cu tratamentul similar a cel puţin 20.000 de „oameni politici” români! OK? Se pune?

2 comentarii:

  1. Subscriu si eu! Nu e posibil sa decidem soarta atitor suflete care sint pe strazi doar pt ca 20 de ani s-au spalat bani in nestire pe spatele ciinilor.In loc sa se vaccineze, sa fie tratati si,in final,cei care erau bolnavi incurabil sa fi fost eutanasiati(am zis eutanasati, dar nu cu toporul)alesii nostri au decontat sume imense, iar acum tot ei sint cei care vocifereaza ca nu mai pot gestiona problema. Haideti sa ucidem si criminalii, violatorii si infractorii, dar sa incepem, cum spui, cu politicienii. Sau, ar mai fi o varianta: sa ne eutanasieze si pe noi ca sa nu mai trebuiasca sa ne plateasca salarii, sanatate etc ca si-asa la modul de trai sintem pe jumatate eutanasiati....Singura solutie pt bietele animale este STERILIZAREA si repunerea in teritoriu, metoda aplicata in toate tarile civilizate.PROTECTIA ANIMALELOR CARAS-SEVERIN

    RăspundețiȘtergere