NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

joi, 15 aprilie 2010

JURNAL DE CHIŞINĂU. ZIUA 74(108)

SINDROMUL ALBĂ CA ZĂPADA, PITICUL BOLŞEVIC ŞI COMPLEXUL GÎGĂ





Astăzi, după calendar, e Ziua Presei Române. Care presă? Care române? Trăim vremuri de poveste, oameni buni! Sau, interesante, cum ar spune marele popor chinez! Tot el, poporul chinez, are un blestem care zice: „Îţi doresc să trăieşti vremuri interesante”! Dacă am fi inventat noi, românii, primii acest blestem, el ar fi putut suna: „Îţi doresc să trăieşti pe vremea lui Emil Boc”! Pentru că, personajul acesta va rămîne, cu siguranţă, dacă nu în cartea de istorie, cel puţin într-o culegere de fabule şi poveşti populare, alături de Păcală şi Tîndală, sau Ion, porcarul! Piticul bolşevic şi constituţionalist a mai primit un picior în cur de la Curtea Constituţională. Asta este, dacă nu ruşinos, cel puţin dovada clară a stupizeniei încarnate, a complexului Gîgă, dăunător precum gîndacul de colorado! Gîndiţi-vă, stimaţi cititori şi Naş Floreo, că Nea Pîrstoc-ul ăsta s-ar fi dat drept profesor universitar de... combaterea terorismului, de exemplu! La competenţele dovedite pînă acum, ar fi trebuit ca toată populaţia ţării, jumate din Bulgaria şi ungurii de pe Tisa să fie membrii Al Qaida şi să dispară în diferite atentate sinucigaşe! Dar, piticul ăsta bolşevic, care a compromis şi trupele de Securitate prin faptul că a fost înrolat TR-ist acolo, este pe drumul cel bun: dacă scapă ne-linşat pînă în toamnă, atunci poa să se retragă la schit! O perioadă chiar am crezut că piticania ştie ce face. Am crezut că, profitînd de criză este hotărît să aplice reforme radicale în sistem! M-am înşelat! Tîmpitul habar nu are cum se face! A citit şi el că marile reforme se pot pune în aplicare în perioade de criză atunci cînd populaţiile nu ştiu, de fapt, ce e mai rău, criza în sine sau reforma care-l va arunca în altă lume! Boc mimează! Boc e într-un dans cu reforma, ameţit de atîta învîrtit pe aceeaşi partitură de cutiuţă muzicală! Zîmbetul ăla idiot din colţul gurii este grimasa ameţelii dinainte de regurgitare (vomitat – popular n.a.)! Boc e incapabil să se desprindă de această hipnoză halucinogenă care-i induce lui un sentiment euforic! Doar o mînă hotărîtă poate să curme această beţie!

De altfel, liberalii au dat deja tonul schimbării, şi s-au cerut la guvernare alături de PDL, fără trioul de trişti BVB, adică fără Boc, Videanu şi Berceanu. E drept, liberalii au mai comis-o şi altă dată şi nimeni nu crede că brusc i-a apucat dragul de electorat cînd datoriile partidului post-campanie se ridică la 3 milioane de euro! Indiferent de motive, gura „liberalului galben” adevăr grăieşte: piticul bolşevic trebuie să dispară! Fie că-l ia Băsescu sub braţ şi-l dă pe scări afară din Palatul Victoria, fie că-l ia „moşu cu coasa” şi ne scapă istoria contemporană de proşti meschini şi complexaţi! Crinul cel Galben spunea că ar guverna bine cu Blaga. Eu le amintesc că pe vremea hulitului Guvern Tăriceanu, miniştri democraţi aveau o relaţie excelentă cu premierul citroen, cu înţelegerea căruia au adus importante fonduri în judeţe, spre deosebire de relaţia cu actualul şef de partid, care nu mişcă nimic. În aceste condiţii, varianta SORIN FRUNZĂVERDE prim-ministru al unui guvern PD minus L – PNL nu ar fi de nebăgat în seamă! Care ar fi atuurile democratului bănăţean? Faptul că a fost un ministru al apărării iubit de militari, că nu vorbeşte gura fără el, că ştie să gestioneze banul public, că poate reprezenta Guvernul României în străinătate fără nici o problemă, că este un personaj cunoscut şi respectat la nivelul liderilor europeni şi americani şi chiar că are o altă statură – în comparaţie cu el, piticul bolşevic avînd „oportunitatea” de a-i deschide cureaua de la pantaloni cu dinţii, din picioare! Aşa că, piticanie, lasă-ne şi du-te la tac-tu să-ţi mai spargă ouă în frunte pînă ăi vedea pe ce lume trăieşti! Sau cară-te înapoi la CAP!
Că, doar azi e ziua presei româneşti. Dacă nu mă credeţi, citiţi începînd de azi, www.argument-cs.ro !

Pe malul celălalt al Prutului, primul ministru Vladimir Filat suferă de sindromul Albă ca Zăpada! Şi pentru că a intrat abrupt şi ca un mojic în campanie electorală, Filat s-a trezit că i-au murit lăudătorii. Noroc cu propria persoană şi cu „analistul independent” Igor Boţan, care a umplut ecarnul publik al fabrik-cii, cu balele pupincurismului deşănţat.
Marţi seara, între două vînturi, filat zice la PublikaTV: „Dacă aș fi un cetățean simplu, iar președintele țării s-ar alege prin vot direct, l-aș vota la viitoarele alegeri prezidențiale pe Vlad Filat”! OOOOOAAAAUUUU! Sau WOU!, indiferent cum, uimirea este fără margini. Parcă aş citii Uimitoarele aventuri ale lui Tartarin din Tarascon! Boţan se simte dator şi plusează: „Deși este un Guvern provizoriu, acest guvern are succes, dar înregistrează și eșecuri. (adînc, moshule! Bulgăreşte chiar!) Însăși constituirea acestuia este un lucru miraculos. Printre alte lucruri care merită apreciate se numără demontarea verticalei puterii de stat, normalizarea relațiilor cu vecinii, dar și creditul din partea partenerilor internaționali". Trage aer în pieptu-i de aramă şi mai bagă una: cum o țară fără ambasadori a reușit să aducă atâția bani în țară! Beeeeeeeee-ton!

Băieţi, dacă de tîmpitul ăla mic de la Bucureşti scăpăm noi cumva, în schimb, băieţelul aistalalt, avid de putere şi bani, răzbunător şi lipsit de scrupule, la fel de cinstit ca o barcă de piraţi somalezi, dacă apucă să mai înveţe ceva politică va devenii cea mai mare problemă din această regiune, mică şi de kkt, a Europei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu