NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

marți, 27 aprilie 2010

JURNAL DE CHIŞINĂU. ZIUA 86(96)



ALIEN VS BOC


Nu priviţi desenul insistent! Nu, nu e Emil Boc, deşi... parcă... din profil... dacă i-ai pune şi coasa... hm?... ce zici?... sau securica?, că tot a făcut sectoare la trupele de securitate... sau lasă! Extratereştrii revin spectaculos în mass-media după declaraţia lui Hawking: „contactul cu extratereştrii ar putea fi devastator pentru rasa umană". Hawking compară situaţia cu descoperirea Americii din 1492: „Cînd Columb a debarcat în America, lucrurile nu au mers prea bine pentru indigeni". Adică, a explicat el, după ce vor fi epuizat toate resursele propriei planete, extratereştrii-nomazi ar putea pleca „la vînătoare" prin galaxii, pentru a descoperi alte planete de care sa profite. „Aceste fiinţe ar putea supune şi coloniza planetele la bordul unor nave gigantice. Îmi amintesc că la sfîrşitul anului trecut, declaram la un post de televiziune că ştirea senzaţională pentru mine a fost, în ziua respectivă, că China şi-a înfiinţat prima unitate de... „infanterie stelară”! Asta înseamnă viziune de viitor!

Noi, românii sîntem salvaţi şi de invazia extraterestră şi de sfîrşitul lumii, după cum spun oracolele şi adevăratele fiice ale mamei din..., mă rog! Noi, dispunem de cea mai letală armă împotriva extratereştrilor şi a altori inteligenţe... superioare. Un virus. Mic. Cu ochelari. Cu făţuca aia a lui... boboloacă. E virusul BOC! Mai ucigător decît napalmul pentru inteligenţa umană! Acest individ este periculos nu numai pentru extratereştrii ci pentru întreaga specie umană! După ce s-a dat drumul cu fiscalizarea firelor de mărar vîndute de ticăloşii de ţărani care nu se mai satură, îmbuibaţii dracului şi sugătorii de... psînge al bietei noastre naţiuni, astăzi, citesc cu mîndrie că micuţul virus a mai beşit una: fiecare agent economic de la ţară va fi obligat să aibă apometru pe fîntîna pe care o foloseşte! În caz contrar e pasibil de o amendă cuprinsă între 35.000 şi 70.000 de lei! Asta înseamnă viziune de viitor! Ce infanterie stelară? Rahat cu apă rece! Băi, fraţilor, acum pe bune, specimenul ăsta ar trebui controlat la Gătaia! Poate să înveţe melodia populară: „La Gătaia-ntr-o grădină/ Stătea Boc la rădicină” şi poa să-şi scrie Main Kampf-ul propriu! Oricum, discursurile lui împotriva hoţilor etc seamănă tot mai mult cu cele ale lui Adolf la început, în fundul berăriei din Munchen! Discursurile şi viziunea lui despre lume, viaţă şi economie nu numai că sînt periculoase, dar ne fac şi de căcat!

În acest răstimp, vecinii noştri mai sănătoşi la minte, ungurii, nu au oprit pasul de defilare. Preşedintele Fidesz, Viktor Orban, şi viitor premier al Ungariei, vrea să renegocieze acordul cu Fondul Monetar Internaţional, astfel încît Ungaria să îşi poată creşte deficitul bugetar pe anul în curs. Din viitorul cabinet ar putea face parte doi politicieni originari din Cluj: Janos Martony, la Externe, şi Kinga Gal, la Departamentul Maghiarilor de Pretutindeni.

Pe final, dacă e real, este EXTREM DE GRAV: CAMERAMANUL, care a filmat epava avionului în care a murit președintele polonez, A FOST ASASINAT!
Cameramanul care a filmat imaginile în care se aud focuri de armă, în pădurea de lîngă aeroportul Smolensk, unde s-a prăbuşit avionul prezidenţial polonez, pe 10 aprilie, a fost asasinat la Kiev prin înjunghiere. Iniţial, „Andrij”, după numele său, a fost transportat în stare critică la un spital din Kiev, Ukraina. Asasinii l-au urmărit, au intrat în salon, au decuplat aparatura medicală şi l-au înjunghiat mortal!

Nu e nevoie de extratereştrii! Sînt suficienţi Boc şi Compania!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu