NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

vineri, 25 iunie 2010

OPRITI RAUL CEL MAI MIC!!!

Răul cel mai mic creşte văzînd cu ochii. Micuţul Boc, profesor de drept ne-constituţional a mai luat-o o dată în mînă! În mîna lui mică. Curtea Constituţională a declarat neconstituţională tăierea pensiilor, după ce hămăitorii portocalii au îmbolnăvit de nervi timp de două luni, o ţară întreagă!  Logic, ăla micu & gashka, ar trebui să-şi ia lopăţica şi găletuşa şi să meargă la mare. În Novisibirsk! Şi doar Sorin Frunzăverde i-a spus-o! Atunci, în 2 iunie, trompeta evenimentul zilei a sărit la gîtul lui Frunzăverde, deşi mai uşor ar fi fost să-l pupe-n...

"Nu trebuia să ne atingem de pensii sub nicio formă! Salariile nu trebuiau reduse". Afirmaţiile, au fost făcute în cadrul Colegiului Director al partidului. "Efectiv nu cred în acest tip de măsuri. Le-am spus colegilor mei că, în mod normal, ar fi trebuit să alegem varianta FMI şi anume mărirea TVA şi a cotei de impozitare. De pensii, nu trebuia să ne atingem. Sub nici o formă", a spus vicepresedintele PD-L la Radio Reşiţa.

Acum, spun a ţîşpea oară, mutarea e pe biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin: mîna dreaptă! Cu care poa să-l ia uşor de gît pe cariciul ăla incompetent şi să-l arunce la mă-sa, la Răchiţele, sau în curte la ta-su adoptiv la Cotroceni, care îl ţine cu forţa pe pitic în Grădina (de vară) de la palatul Victoria. Pentru că el ştie vorba aia marinărească: "iubeşte copiii ca şi cum ar fi ai tăi"! Cred că politeţurile, amabilităţile şi alte "ţile" nu-şi mai au locul, iar SF ar trebui să intervină şi să preia PD minus L din mîna găştii ăsteia de nenorociţi, să preia guvernul şi chiar mai mult! Cred că ACUM E MOMENTUL, Domnule Preşedinte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu