NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

miercuri, 24 februarie 2010

CRISTIAN DIACONESCU A PLECAT DIN PSD !?


Anunţul lui Gabriel Oprea, liderul grupului independenţilor din Parlament, a anunţat că senatorul Cristian Diaconescu a plecat din PSD şi s-a înscris în acest grup satelit al PDL! Realitatea TV şi-a aruncat în arenă toate istericele de serviciu care acreditează ideea că Diaconescu a plecat de groaza lui Victor Ponta. Emil Hurezeanu se abţine cu greu să nu reacţioneze. Diaconescu tace, toată lumea speculează şi speculaţiile vor continua. Se vorbeşte de şantaj, eu vreau să spun la această oră, două lucruri:
1) Monitorizarea lui Diaconescu timp de 10 zile nu este un capăt de ţară. După cîte ştiu, în România monitorizarea nu este ilegală atîta timp cît nu este folosită în scopuri oneroase. Nu s-a reuşit demonstrarea şantajului! Inclusiv angajările pe anumite funcţii implică monitorizare. În toată lumea! Din punctul meu de vedere monitorizarea lui Diaconescu este o acţiune comercială!
2) Se ştie că există forţe politice în România care îşi doresc destructurarea PSD. Un viitor partid de stînga, cu Diaconescu preşedinte este o lovitură dată PSD. Din păcate, o alternativă de stînga în România ar trebui plasată LA STÎNGA PSD!
Cei mai tranşanţi şi corecţi vorbitori la adresa acestei poveşti au fost, pînă la această oră (16,17): Toni Greblă, Radu Mazăre şi Cosmin Guşă. Faceţi abstracţie de istericalele de la Realitatea TV şi urmăriţi fenomenul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu