NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

vineri, 12 februarie 2010

JURNAL DE CHIŞINĂU. ZIUA 12(170)

AMESTECATE. JIHAD LA POCITANIE!
„Cea mai bună protecţie socială este un loc de muncă”!, sună un slogan electoral al Partidului Democrat. Din Moldova! Un partid care alături de colegii din Coaliţia de Guvernare, încearcă să scoată Moldova din era economiei de tip feudal şi să o plaseze pe baze mai transparente, evident şi din prisma asigurării accesului propriei clientele politice la caşcaval. Sau caşcavea!
În România, Partidul Democrat a fost năpădit de bacilul comun al prostiei exemplare, bocus vulgus! Sînt siderat de cît rău colectiv poate face acest individ doar prin simpla apariţie publică, precum o armă bacteriologică: a) în primul rînd, face rău propriului partid, în care lideri importanţi se străduiesc de mai multe ori pe zi să acopere şi să re-zugrăvească inepţiile cu valoare de dogmă pe care micuţa bombă cu viruşi le disipează. Lideri importanţi, precum Sorin Frunzăverde – autorul de fapt şi de drept al construcţiei populare româneşti atît în ţară, cît şi în Europa! – probabil că trage de fiare în sala de forţă 10 ore pe zi numai ca să nu-i strivească ţeasta micuţului nemernic; b)face rău poporului român, prin vandalismul cu care bulversează societatea, deşi, privit prin prisma lui Friedmann şi a şcolii de la Chicago, năpîrca este un executant perfect; c) face rău cardiacilor şi femeilor gravide care sînt pasibili de şocuri puternice atunci cînd îl văd sau cînd o fătucă televizionistă îi rosteşte numele; d) face rău facturilor care parcă au înebunit zilele astea: 700 lei gazul, 800 telefonul, impozitele au sărit în tavan, asigurările, total dări la stat 2.500 lei/lună într-un oraş de mîna a 3-a! Micuţule, crezi că dintr-un salar la fel de nesimţit ca mă-ta, ai putea să te descurci? Ce propui?, că prin Constituţie eşti obligat să asiguri cetăţenilor un minim de subzistenţă, ca să nu zic de trai decent...
Îmi pare rău că nu sînt mai bărbos, mai urît, mai bătrîn şi nu pot să dau o fathwa, prin care să chem pe toţi cei pe care i-ai nenorocit, cu zîmbetul pe buze, la un jihad românesc împotriva ta! Ştii ce mă gîndeam în noaptea care a trecut? Turcia a devenit membră NATO prin anii 50, chiar dacă Marea Britanie s-a opus. Cu toate acestea, partenerii occidentali nu s-au supărat cînd la 12 septembrie (parcă?...) 1980, generalul Kenan Evren dă o lovitură de stat militară, suspendă constituţia din 1961 şi dizolvă 10 partide politice. Această lovitură de stat are loc ca urmare a unei profunde crize interne, a luptelor necontenite între dreapta şi stînga, proteste de stradă, eşecul politicii liberale care, printre altele, a dus la creşterea preţurilor şi la devalorizarea monedei naţionale. Şi Turcia şi-a revenit! După care, Evren a predat conducerea civililor. Şi la ei, nu a umblat nimeni cu curu gol pe lîngă baionetele sculate ale militarilor, poliţiştilor, pompierilor şi ofiţerilor de informaţii, agitînd nebun un yo-yo al salariilor şi pensiilor! Micuţule, salvează-ţi viaţa asta de kkt! Fugi! Noul Partid Popular trebuie condus de părintele său: Sorin Frunzăverde!
PS: De ce credeţi că PDL Caraş-Severin nu are nici un membru în guvern?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu