NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

luni, 5 iulie 2010

O TRAGEDIE AVIATICĂ ŞI TITLUL DE M-ISS IDIOATA TV


Un avion AN-2, aparţinînd şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene din Boboc, care executa o misiune de zbor pentru antrenamente de paraşutare, s-a prabusit azi, 5 iulie, în jurul orei 17.40, pe aerodromul Tuzla. În urma catastrofei aviatice, 10 militari şi-au pierdut viaţa, iar alţi 3 au fost răniţi. La bordul aeronavei se aflau 4 membri ai echipajului şi 9 militari din cadrul Forţelor Navale, anunţă MApN.
La scurt timp după decolare, aeronava a pierdut brusc înălţime şi s-a prăbuşit. În urma impactului cu solul, aeronava a luat foc, incendiul fiind stins la ora 18.15. Cei trei militari răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Prin ordin al ministrului apărării naţionale, a fost numită o comisie de investigaţie tehnică pentru cercetarea împrejurărilor producerii acestei catastrofe aviatice. Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea şi şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţii militarilor şi transmit condoleanţe familiilor îndoliate.

O a doua tragedie s-a petrecut timp de trei ore pe ecranul RealităţiiTV. Din păcate, mintea nu mă duce, cuvintele scrise se află în incapacitatea de a se exprima în legătură cu atitudinea şi modul de a profesa pentru majoritatea angajaţilor "la vedere" ai acestui post! E de neînţeles! Iar Adriana Nedelea, cea care a cotcodăcit întreaga după-amiază, poate căpăta uşor titlul de M-ISS IDIOATA TV! Întrebări cretine, reluări de sute de ori ale unor informaţii, repetare, repetare... degeaba! Medicul spune una, găina tv repetă altceva! E clar că undeva se scurtcircuitează informaţia! E clar că aceste creaturi nocive pentru public şi mediul jurnalistic, pe care încă îl stimez!, nu pricep anumite cuvinte, propoziţii sau fraze întregi din limba română. De parcă interlocutorii ar vorbi în armână, sau istro-română, iar cloşca furioasă, care trăncăne de parcă a fost prinsă cu chiloţii în vine, traduce ce-i trece prin capul ăla mic.

Adevărul este că aceste pupeze tv sînt susţinute în stridenţă de "analiştii de serviciu", pricepuţi la toate kkaturile acestei vieţi, de la economie, la inundaţii, la aviaţie, la catastrofe, chiuretaje şi alte intervenţii ginecologice, precum "venerabilul" Tudor Octavian, care în această după-amiază şi-a dat examenul de vorbit în dorul... plelii!!!

Dumnezeu să-i odihnească pe eroii aerului şi Dumnezeu să ne păzească de aceste fufe care au explodat, pur şi simplu, pe micile ecrane româneşti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu