NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

miercuri, 5 mai 2010

JURNAL DE CHIŞINĂU. ZIUA 94(88)



OAMENI ŞI ŞOARECI

Nu e vorba de romanul lui John Steinbeck. Deşi, nici departe nu e! Azi, de fapt, ieri, istoria aminteşte de un om senzaţional. Acum exact 30 de ani mă uitam la televizor şi vedeam ce înseamnă PATRIOTISM! MareşALUL Iosiph Broz Tito, cel care a luptat alături de patriotul Pera Nicolae, a murit, după ce a condus Yugoslavia între 1943 şi 1991. Calea ferată, dintre Lublijana şi Belgrad a fost acoperită cu flori. La 4 mai 1980!

De ce l-au iubit sîrbii pe Tito? Pentru că a fost bărbat! Bărbat de stat, care a dus Yugoslavia cu 20 de ani înaintea României lui Nicolae Ceauşescu. . Astăzi, lucrurile stau la fel. Micuţul Boc are războiul lui. Cu poporul român! Creşterile de taxe şi impozite dovedesc incapacitatea lui de a vedea dincolo de tăblia mesei. Culmea e că există suficient de mulţi fundamentalişti, oameni ciudaţi, care te întreabă răstit dacă ştii cumva un singur prim-ministru mai bun decît Boc în istoria de 20 de ani a României! Senzaţional! Nu pot să cred că oamenii ăia vorbesc serios. Sau că nu sînt homosexuali! Fizic, nu poţi să iei atîtea pule în cur fără să te doară, sau să înghiţi atîta căcat fără măcar să te ştergi la gură. Asta e, în primul rînd, ce-i reproşez lui Boc! Şobolanul, dracului!

P.S. Autorităţile iraqiene au început construcţia unui gard de securitate din jurul capitalei Bagdad, în centrul ţării, informează Al-Iraqiya TV, citînd un purtător de cuvînt în materie de securitate din Bagdad. Gardul din beton, de 6 metri, cu opt puncte de control trebuie să fie complet la jumătatea anului 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu