NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

vineri, 12 martie 2010

DE CE A CĂZUT REGIMUL COMUNIST


Băi, oameni buni, nu mă pot abţine! De cînd am aflat că micuţul Boc a făcut armata la Securitate şi este ofiţer în rezervă, dimineaţa aceasta s-a schimbat. Deşi părea că ziua începe banal, ştirea cu pricina, m-a transformat radical. Sufletul meu tresaltă, rîsul interior îmi pocneşte fiecare muşchi, din păcate, sînt singur şi nu am cu cine să împărtăşesc starea mea de spirit. Tata mi-a tăiat-o scurt: ştirea e veche, s-a dat pe OTV, soţia aşişderea: dă-l dracului pe Boc că plătim milioane de lei pe telefoane! Şi cu toate acestea, nu-mi revin! Imaginaţi-l pe Emil Boc care, după ce a căzut la facultate, s-a dus să muncească un an la CAP cu familia, numai să nu facă armata. A dat cu sapa, cu coasa, a strîns paiele. Să nu fiu înţeles greşit, munca nu e o ruşine, iar munca în agricultură chiar e retervată caracterelor tari. Eu, de exemplu, mă înfior numai la gîndul că aş putea lucra trei zile la rînd tarlaua! Dar, s-a întîmplat şi minunea: Boc student şi, inevitabil TR-ist, care depune jurămîntul pe 27 octombrie 1985 într-o unitate de securitate!!!!

Păi, oameni buni, iubiţi comeseni şi Naş Floreo! Vă daţi seama? Toate instituţiile de condamnare, toţi halitorii de căcat la adresa securităţii, toţi istoricii sau pseudo-istoricii, cercetătorii crimelor, acuzatorii zeloşi ai temutei Securităţi s-au umplut de penibil! „Arma mortală” a Regimului Comunist, „diavolii roşii”, „criminalii însetaţi de sînge”, „bestiile cu chipuri umane” şi „dracu mai ştie cum” au CHIPUL LUI EMIL BOC! Deci, temuta Securitate este Emil Boc? Îl şi văd, „lanterna roşie” a plutonului, mereu ultimul la trezit, ultimul la spălător, ultimul la făcutul patului, ultimul la echipat, ultimul la instrucţie, dar primul la gustarea de 10, la sectoare, plantoane, curăţat cartofi, eventual bocanci, mereu persecutat de comandantul de pluton. Foştii camarazi spun că avea acelaşi debit verbal cînd se pornea să vorbească despre istorie şi asculta mai puţin. La trageri, cică era catastrofă!

Deci, ăsta este prototiptilul Securistului? Temuţii trăgători cu urechea, muţi, lunetiştii fără milă, anchetatorii fără inimă, criminalii însetaţi de sînge? Acum înţeleg de ce a căzut Regimul Ceauşescu: EMIL BOC A FĂCUT PARTE DIN TRUPELE DE SECURITATE! (rîsete isterice, nervoase, aplauze prelungi!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu