NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

sâmbătă, 20 martie 2010

A J U T O R !!! SALVAŢI-L PE MILE!!! VĂ IMPLOR!



Fostul reporter de război, Mile Cărpenişan, a făcut septicemie. Jurnalistul a fost internat la Spitalul Judeţean din Timişoara în urmă cu o săptămână, din cauza unei septicemii. Starea lui s-a înrăutăţit şi, vineri, a intrat în comă, în urma unui şoc septic şi a unui blocaj renal. Mile Cărpenişan are nevoie urgent de transfuzie de sînge din grupa A2 pozitiv.
În urmă cu mai puţin de trei săptămîni, Mile Cărpenişan a organizat, la Timişoara, o licitaţie caritabilă pentru salvarea unui tînăr diagnosticat cu leucemie. Jurnalistul şi-a vîndut atunci casca pe care a purtat-o în toate teatrele de război.
Ce e soarta! După ce a părăsit haznaua jurnalismului, prietenul Mile a rămas, în continuare, neliniştit, aşa cum îl ştiam. Un suflet mare, un curaj nebun! A debutat la Ziarul TIMIŞOARA, în zilele fierbinţi ale lunii decembrie 1994, la Reşiţa! A fost în războiul din fosta Yugoslavie, l-a cunoscut pe Arkan, în Iraq, în Coreea de Nord! Ne-am văzut ultima dată la Baghdad! Nu am fost prieteni, doar amici şi, mai presus de orice, camarazi de arme. Am trecut prin destule împreună şi numai un astfel de om te poate înţelege pe deplin. Sînt şocat. Nu ştiu ce să spun. Doar...Vă rog, salvaţi-l pe Mile!!!
NOU!!!!
CE ÎNSEAMNĂ FRĂŢIA ASTA, DE CARE VORBEAM! PRIETENUL NOSTRU COMUN, MIHAI URSU, CORESPONDENT DE RĂZBOI ACUM LA CHIŞINĂU ÎN CONDUCEREA PRIMEI TELEVIZIUNI DE ŞTIRI DE AICI, A LUAT AZI-DIMINEAŢĂ ULTIMUL AVION SPRE TIMIŞOARA ŞI ASTĂZI ESTE LÎNGĂ MILE CĂRPENIŞAN! EXTRAORDINARĂ SOLIDARITATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu