NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

miercuri, 24 martie 2010

SUBLOCOTENENT POST-MORTEM ŞI ONORURI MILITARE!

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea a semnat miercuri, 24 martie a.c., ordinul prin care jurnalistului Mile Cărpenişan i se acordă post-mortem gradul de sublocotenent, în semn de înaltă apreciere a contribuţiei la creşterea prestigiului Armatei României, prin informarea onestă şi oportună a opiniei publice despre faptele de arme ale militarilor români aflaţi în misiuni în teatrele de operaţii.

„Prin dispariţia sa fulgerătoare, Mile Cărpenişan lasă un gol imens în inimile românilor. A fost un om de mare valoare, o voce puternică şi respectată în elita corespondenţilor de război din ţara noastră, un jurnalist care şi-a asumat cu deosebit curaj această nobilă meserie. Prin prezenţa sa, în repetate rânduri, în zonele de conflict, alături de militarii români aflaţi în misiuni, a devenit un adevărat camarad, membru de drept al marii familii a Armatei României.

Mi-aş fi dorit să-i fi putut prinde personal pe umeri epoleţii de sublocotenent şi să-i fi strâns mâna bărbăteşte, în semn de mulţumire, preţuire şi respect pentru munca sa. Din păcate, Dumnezeu l-a chemat mult prea devreme la El, iar noi ne rugăm pentru odihna sufletului său mare şi bun. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!” a transmis ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu