NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

duminică, 14 martie 2010

JURNAL DE CHIŞINĂU. ZIUA 42(140)


EMIL BOC, STONEHENGE-ul american şi OCULTA MONDIALĂ





La nivel internaţional, din ce în ce mai multă lume începe să afirme, mai cu juma de gură, mai în gura mare, că dorinţa de a cîştiga alegerile reprezintă, pentru un individ sau pentru un partid, dorinţa de a ajunge la putere. De a fi puternic! El! Partidul! Şi, nicidecum, alegătorii! E o competiţie. Partidele fiind un fel de ONG-uri, sau firme, sau cluburi cu liberă asociere, concurează între ele pentru cea mai rece îngheţată, pentru cea mai fierbinte plajă, sau negresă, pentru cele mai multe bancnote verzi! Competiţia este motorul vieţii, al Naturii! Cel mai puternic supravieţuieşte şi evoluează. Ceilalţi dispar! Nu-i opreşte nimeni pe „ceilalţi” să se organizeze în propriul partid, propria haită şi să intre în competiţie. Sau, propria grupare, despre care ziarele să ofere ştiri în fiecare zi: „Cel puţin 30 de persoane au fost ucise, sîmbătă după-amiază, în Kandahar, sudul Afganistanului, după o serie de atacuri sinucigaşe, transmite AFP. Potrivit directorului principalului spital din oraş, atentatele au provocat rănirea a cel puţin 50 de persoane. Abdul Qayyum Pukhla a afirmat ca printre cei ucişi se numără civili şi poliţişti”. Cei care nu vor, sau nu pot să lupte, se adună în comunităţi denumite PREPPERS. În SUA sînt vreo 4 milioane, în Canada alte 2 milioane, iar fenomenul se extinde spre Europa Conservatoare şi retrogradă! În Statele Unite şi în Canada şi-au înfiinţat posturi de radio, bloguri şi numeroase site-uri web unde-şi împărtăşesc lecţiile de supravieţuire. Au apărut şi cărţi de profil şi se ţin cursuri şi conferinţe despre modalităţile de a traversa cu bine o perioadă catastrofală sau de incertitudine şi nesiguranţă. „Preppers" au învăţat să-şi cultive grîu şi porumb în propria grădină, să crească animale, să pescuiască, să vîneze, să se aprovizioneze cu medicamente de strictă necesitate, să trăiască într-o lume în care apa curentă şi electricitatea ar putea deveni un lux. Din casele lor nu lipsesc cele mai diverse provizii şi echipamente. Pe scurt, „preppers" preferă să-şi construiască propria siguranţă, pregătindu-se pentru orice formă de dezastru, natural, atac terorist, război, sau uman politic – adică o criză mondială totală!

În România sau în Moldova, două ţări cu înclinaţii contemplativ-admirative, marcate de complexul „Mioriţa”, votanţii nu sînt conştienţi de aceste realităţi! Ei tot mai cred că acolo, undeva în „sufletul neamului românesc” se află „izbăvitorul de neam şi ţară”, adică, în traducere, cineva căruia să-i pese de popor! NIET! Oameni buni, aşa ceva nu există! Mai degrabă vă veţi întîlni cu un extraterestru decît cu un astfel de om! POLITICA românească sau moldovenească ESTE DOAR O COMPETIŢIE PENTRU TEŞCHEREA! Adică pentru propriul buzunar, în defavoarea voastră! Singură competiţia poate schimba lucrurile, chiar dacă băieţii ăştia, odată ajunşi în vîrful parului, joacă murdar! V-il imaginaţi pe Filat că nu poate să doarmă noaptea de grija mătuşii de la Edineţ? Sau pe Başkanul Gagauzyeriei de jalea fecioarelor neprihănite care prestează la Stambul? De Smirnov, nu mai spun! Sau pe Boc? Micul premier român căruia nu-i iese nimic? Şi doar i-a spus Funar să înceapă cu un cub Rubick, şi apoi să cumpere bilet de tren spre Bucureşti!

Revenind la tonul serios, probabil că astfel de specimene politice „periferice”, cum spun unii, convin de minune „păpuşarilor” a căror singură grijă eternă este PUTEREA! În cea mai pură şi mai primitivă formă de exprimare! Iar Emil Boc şi Vlad Filat, Urecheanu, Elena Udrea, Monica Macovei sau Igor Dodon fac parte, fără să-şi dea seama, din OCULTA MONDIALĂ, contribuind prin incompetenţa, lăcomia, fudulia sau prostia fiecăruia la edificarea NOII ORDINI MONDIALE! Pe care unii „constructori” sau „zidari” o clădesc de mii de ani, cu răbdare. E un fel de evoluţie a speciilor în variantă politică şi socială. Un joc de-a Dumnezeu şi Universul. E ca şi cum Filat şi Videanu ar juca Monopoly! Sau Igor Dodon şi Emil Boc, Piticot! Elena Udrea ar putea juca cu succes „Sus-Jos”! Lăsînd gluma la oparte, vajnicii exponenţi ai politicii Mioritice, de pe ambele maluri ale Prutului, pun în practică cele 10 porunci ale Noii Ordini Mondiale: popoare puţine, bolnave, sărace şi proaste!

Să-mi explic afirmaţia! Pe una dintre cele mai înalte coline din comitatul Elberton, statul Georgia (SUA) se înalţă o impresionantă şi neobişnuită construcţie arhitectonică. Ghidurile turistice o denumesc Georgia Guidestones, iar localnicii au botezat-o „Stonehenge-ul american”. Pe cele patru principale lespezi de granit albastru cu înălţimea de 5 metri sînt gravate, în cele mai răspîndite 10 limbi moderne şi 4 antice (babiloniana, egipteana, sanscrita şi greaca veche), 10 porunci, în calitate de mesaj pentru întreaga umanitate. În iunie 1979, un grup necunoscut a comandat, şi plătit, unei firme construcţia acestui monument. În 1980 a fost terminat. S-a aflat, ulterior, că el a fost comandat de către Lucis Trust, redenumire a Lucifer Publishing Company, întemeiată de Alice Bailey, iniţiatoarea amplei mişcări new age. Mişcarea deţine în interiorul sediului din New York al ONU, un templu, unde oficialii organizaţiei mondiale vin să se închine înaintea fiecărei şedinţe!

În jurul acestui monument, dar mai ales în jurul mesajului celor 10 porunci, de mai bine de 30 de ani de la inaugurarea acestuia, nu contenesc discuţiile şi controversele. Mai ales, în jurul primei porunci: “Menţineţi populaţia (planetei) în limitele a 500 milioane de locuitori, în permanent echilibru (armonie) cu natura (posibilităţile biosferei Pământului)“…

Sînt convins, că nici Boc, Vlădescu, Stănişoară sau Filat, nu au văzut sau nu au citit vreun rînd despre aceste pietre! Spiritul lor este, însă, un far călăuzitor pentru ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu