NIKOLAEV SUPPORT

NIKOLAEV SUPPORT

miercuri, 3 martie 2010

PĂDUCHII DRACULUI!


Băăăi, fraţi români, care mai sînteţi pe acasă, şi voi, dragi servicii, care mai regăsiţi pe undeva, prin fişa postului, termeni ca interes naţional etc, m-am săturat să se mai cace toată lumea în capul nostru! M-am săturat!!!! Cu fiecare minut ce trece, constat că România e condusă de o şleahtă de bandiţi cretini, fără viziune, fără informaţii, fără perspectivă, doar cu conştiinţa propriilor buzunare şi interese. Izolaţi sub clopotul lor de sticlă, prădătorii ăştia nenorociţi sînt prea ocupaţi să se sfîşie între ei pentru a mai fi atenţi la vecinii care toarnă mereu şi mereu găleţi de zoaie în capul omului de rînd. Ce vină poartă familia mea de trebuie să îndure această ruşine? Ce vină are fiul meu că s-a născut sub zodia frăţiei chiorului cu piticul? Iar viitorul lui e jalonat de un fin intelectual, de altfel, care nu ar trebui nici să vîndă ziare în faţa Ministerului de Externe? Că tot felul de javre ordinare ne pun la punct ori de cîte ori au ele chef, strîngînd la teşcherea lei şi ruble, euro, dolari şi forinţi, cu atît mai mult cu cît scuipatul, lansat spre figura mea zîmbitoare, e mai elastic şi mai verzui? Uneori, mă gîndesc că bine fac, dacă în Bucureştiul ăla împuţit nu se găseşte nici măcar un gîngav guvernant, sau o blenoragică de curvă să deschidă gura şi să ne apere. Că de ţinut contre, ce să mai vorbesc!

Ce m-a supărat aşa de tare? Existenţa fizică a acestor lepre, care nu ştiu că în politica externă neştiinţa sau prostia înfumurată sînt similare! Realesul preşedinte portocaliu o ţine una şi bună cu proiectul Nabucco! Acela de transport al gazelor către Europa şi care ar trebui să scoată din cărţi Rusia. Nici o mişcare din politica europeană sau regională nu-l poate abate de la obsesia sa, chiar dacă UE NU vrea Nabucco pe care l-a declarat imposibil de finanţat. Ruşii, vin chiar la Bucureşti şi ne invită să fim parteneri în proiectul concurent, SouthStream. Habar nu am ce s-a stabilit. Leprele alea din Guvern au bîguit într-o parte şi în alta fiind atenţi doar să nu-şi înghită limba, ca un beţiv care, a doua zi după „o porcească”, borăşte peste tot, pe unde apucă, şi maţele din el! Preşedintele, pleacă la Astana, în Kazahstan, şi, ce credeţi? Despre ce vorbeşte el acolo? Aţi ghicit: despre Nabucco! În acest răstimp, Croaţia semnează aderarea la SouthStream, iar Medvedev prezent la Paris, bate palma cu micuţul bozgor cu talonete: Rusia va aplica sancţiuni Iranului şi va cumpăra armament din Franţa. Contra GAZE prin... aţi ghicit, SouthStream! La rîndul său, proaspătul preşedinte ukrainean,Viktor Ianukovici, locotenentul lui Medvedev, propune UE dublarea tranzitului de gaze către Europa, prin conductele sale şi vînzarea sistemului de transzit unui consorţiu Rusia-Ukraina-UE! Şi ca căcatul în care ne-a băgat tîmpitul ăla mic şi fără viziune să fie complet, eurocomisarul pentru energie, Oettinger, declară că UE ar putea susţine proiectul SouthStream! În paralel, Băsescu, la Astana, o ţinea pe a lui, cu Nabucco!
Păi să nu înebuneşti? Cine îi ia pe păduchii ăştia îmbuibaţi de pe capul nostru? Cine îi striveşte de ziar? Cui îi mai pasă de România? Dar de români? Mi-e o greaţăăăăă... Trădătorii dracului!

2 comentarii:

  1. subscriu! de acord cu tine! dar ce naiba sa facem? ca sa scapam de ei cred ca nu mai e buna decat o alta revolutie. si apoi prinsi toti si pusi la zid. nu la inchisoare, ca de acolo ies. jos cu portocaliii! m-am saturat de ei in asa hal incit nici portocale nu mai maninc. la naiba!

    RăspundețiȘtergere
  2. PORTOCALELE NU AU NICI O VINĂ! VINA E LA NOI CĂ NU SÎNTEM CAPABILI SĂ-I STÎRPIM CU DDT SAU, PUR ŞI SIMPLU, CU COASA!

    RăspundețiȘtergere